CMX500-Rebel
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Κλασσική διαχρονική εμφάνιση σε συνδυασμό με σύγχρονα στιλιστικά στοιχεία συνθέτουν την εικόνα της Rebel και την καθιστούν μοναδική.

Χαμηλό ύψος σέλας, ξεκούραστη θέση οδήγησης με εξαιρετικά σχεδιασμένη οριζόντια θέση χεριών και κεντρικά τοποθετημένα μαρσπιέ χαρίζουν άνεση και ευκολία στο χειρισμό, για απολαυστικές στιγμές ελευθερίας.

Ο κινητήρας 471 κ.εκ. με δύο κυλίνδρους σε σειρά παράγει δυνατή ροπή από πολύ χαμηλές στροφές, ενώ η ανασχεδιασμένη εξάτμιση κάνει την Rebel συμβατή με τις προδιαγραφές EURO5.

Ενδεικτική τιμή:
CMX500 Rebel: 7.190€
CMX500 Access: 7.550€

Απόλυτη ελευθερία

Όταν σύγχρονα στιλιστικά στοιχεία συναντούν μια custom μοτοσυκλέτα με κλασσική διαχρονική εμφάνιση, τότε προκύπτει κάτι μοναδικό! Η Rebel ακολουθεί το δικό της δρόμο.

Το χαμηλό ύψος σέλας και η θέση οδήγησης με την εξαιρετικά σχεδιασμένη οριζόντια θέση χεριών παρέχει άνεση και ευκολία στο χειρισμό, κάνοντας την κάθε μετακίνηση απολαυστική. Εφοδιασμένη με κινητήρα 471 κ.εκ. με δύο κυλίνδρους σε σειρά παράγει δυνατή ροπή από τις πολύ χαμηλές στροφές. Η ανασχεδιασμένη εξάτμισή της την κάνει συμβατή με τις προδιαγραφές EURO5, ενώ ο συμπλέκτης ολίσθησης παρέχει ευκολότερες αλλαγές ταχυτήτων και 30% ελαφρύτερη αίσθηση στη μανέτα.

Οι νέες προσθήκες όμως δεν σταματούν εδώ! Νέες ρυθμίσεις ανάρτησης και πίσω αμορτισέρ αερίου χαρίζουν περισσότερο έλεγχο και οδηγική απόλαυση. Ο πλήρης φωτισμός LED και η οθόνη LCD κάνουν τη Rebel ακόμη πιο ελκυστική.

Η Rebel διατίθεται επίσης σε έκδοση Rebel S σε χρώμα Matte Axis Gray Metallic. Η έκδοση Rebel S είναι εξοπλισμένη με εργοστασιακή μάσκα προβολέα και φιμέ ανεμοθώρακα, ρετρό φυσούνες πιρουνιού και ειδική ραφή σέλας σε μοτίβο διαμαντιού.

Η Rebel αποτελεί ένα σύμβολο ανεξαρτησίας και σε προκαλεί από την πρώτη στιγμή να ζήσετε μαζί ξέγνοιαστες στιγμές, τραβώντας κάθε βλέμμα επάνω σας.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος, 4-χρονος, 2ΕΕΚ, 4-βάλβιδος, 2-κύλινδρος
Κυβισμός 471 κ.εκ
Μέγιστη Ισχύς 46,2 hp @ 8.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 43,2 Nm @ 6.000 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 191 κιλά
Φρένα E: Δίσκος 296 χιλ.με δαγκάνα 2 εμβόλων
Π: Π: Δίσκος 240 χιλ. με δαγκάνα 1 εμβόλου
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.205 x 820 x 1.090 χιλ.
Ύψος σέλας 690 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 135 χιλ.
Ρεζερβουάρ 11,2 λίτρα
Μέση κατανάλωση 26 χλμ/λτ
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι 41 χιλ. (ρυθμιζόμενο)
Π: Showa με Pro-Link (ρυθμιζόμενο)
Ελαστικά E: 130/90 R16M/C 67H
Π: 150/80 R16M/C 71H

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ