CRF250-RALLY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Πανέμορφη, επιθετική και με περιπετειώδη χαρακτήρα, η CRF250 Rally είναι για σένα που θέλεις να ζήσεις τη νέα περιπέτεια με όλες σου τις αισθήσεις στην πόλη και αλλά και το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Με μακριές αναρτήσεις, μεγάλα δισκόφρενα, ABS και προστασία από τον αέρα και το νερό, η CRF250 Rally είναι ιδανική για κάθε αποστολή. Στην πόλη είναι ασύγκριτη, με άψογη συμπεριφορά για να απολαμβάνεις κάθε διαδρομή με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια.

Με προβολέα LED, ζελατίνα για προστασία από τον άνεμο, διαφορετικά πλαστικά πέριξ του ρεζερβουάρ 10,1lt, χούφτες και μεγάλη ποδιά κάτω από τον κινητήρα, θα νιώσεις σαν πραγματικός racer στο Dakar.

Η CRF250 Rally είναι έτοιμη για κάθε μικρή ή μεγάλη περιπέτεια, στην πόλη και το επαρχιακό οδικό δίκτυο. Με μακριές αναρτήσεις, μεγάλα δισκόφρενα, ABS και προστασία από τον αέρα και το νερό, η CRF250 Rally είναι ιδανική για κάθε αποστολή. Ο κινητήρας συνδυάζει δυνατή ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, καθώς και ομαλή λειτουργία χωρίς ξεσπάσματα ή απροθυμίες. Το ατσάλινο πλαίσιο παρέχει πολύ καλή ισορροπία της μοτοσυκλέτας και εύκολο χειρισμό. Ισορροπίας συνέχεια με μεταξόνιο στα 1.455 χιλιοστά, το οποίο συνδυάζεται με απόσταση από το έδαφος που δεν ξεπερνά τα 270 χιλιοστά. Η μοτοσυκλέτα είναι σχεδιασμένη για κάθε χρήση και διάθεση. Στην πόλη είναι ασύγκριτη, Με στενό προφίλ, ευλυγισία και άψογη συμπεριφορά, η κάθε διαδρομή γίνεται με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια. Εκεί όμως που λάμπει πραγματικά, είναι στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, όπου καταπίνει τις στροφές με χαρακτηριστική άνεση και ενισχύει τη διάθεση για αναζήτηση ορίων. Έκτος όμως από επιδόσεις, μια παιχνιδιάρικη μοτοσυκλέτα διπλής χρήσης, πρέπει να διαθέτει και εμφάνιση. Με στυλ εμπνευσμένο από την αγωνιστική CRF450 Rally Dakar, η έννοια της υποκειμενικότητας χάνει την σημασία της. Πανέμορφη, επιθετική και με περιπετειώδη χαρακτήρα, η CRF250 Rally είναι η νέα μόδα για νεαρούς στο σώμα και την ψυχή αναβάτες, που θέλουν να ζήσουν τη νέα τους περιπέτεια με όλες τους τις αισθήσεις. Δύναμη, αξιοπιστία και ευκολία στο χειρισμό, από μια μοτοσυκλέτα που σχεδιάστηκε, για να φέρει την εξερεύνηση κοντά όσο ποτέ.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος – 4χρονος – μονοκύλινδρος
Κυβισμός 250 cc
Μέγιστη Ισχύς 24,8 HP / 8.500 σ.α.λ. (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 22,6 Νm /6.750 σ.α.λ. (95/1/EC)
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 157 kg
Φρένα E: Δίσκος 296mm με 2πίστονη δαγκάνα
Π: Δίσκος 220mm με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.210 x 900 x 1.425mm
Ύψος σέλας 895 mm
Απόσταση από το έδαφος 270 mm
Ρεζερβουάρ 10,1 lit
Κατανάλωση καυσίμου 3,7 lit/100km
Εκπομπές ρύπων CO2 70g/km
Ανάρτηση Ε: τηλεσκοπικό ανάποδο πιρούνι 43mm
Π: ανάρτηση Pro Link
Ελαστικά E: 3.00-21 51P
Π: 120/80-18M/C 62P
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ