CRF450R-18MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

H νέα CRF450R είναι πιο ευέλικτη, πιο δυναμική και πιο ισχυρή από ποτέ, έχει δεχτεί επαναστατικές αναβαθμίσεις κατευθείαν από τις εργοστασιακές ομάδες AMA και MXGP της Honda. Αυτή η motocross μοτοσυκλέτα είναι έτοιμη για να κατακτήσει κάθε χωμάτινη πίστα.

Επιθετική εμφάνιση που ξεχωρίζει με το αλουμινένιο πλαίσιο 7ης γενιάς, αγωνιστικό μπροστινό σύστημα 49 χιλιοστών της Showa, ρεζερβουάρ καυσίμου από τιτάνιο και αεροδυναμικά προστατευτικά. Αυτή η motocross έχει χαρακτήρα.

Μεγαλύτερη ισχύ κατά 11% με τον 4-χρονο κινητήρα 449κ.εκ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, με καινοτόμο σύστημα στις βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής αλλά και ακλόνητο πλαίσιο που αξιοποιεί πλήρως την ισχύ του κινητήρα.

Ενδεικτική τιμή:
CRF 450R: 9.300€

Η CRF450R είναι ισχυρότερη, πιο ευέλικτη και με κράτημα που συγκλονίζει. Έχει δεχτεί επαναστατικές αναβαθμίσεις κατευθείαν από τις εργοστασιακές ομάδες AMA και MXGP της Honda. Διαθέτει 4-χρονο κινητήρα που αποδίδει μεγαλύτερη κατά 11% ισχύ από το προηγούμενο μοντέλο και ακλόνητο πλαίσιο που αξιοποιεί πλήρως την ισχύ του κινητήρα.

Ο κινητήρας των 449κ.εκ. είναι εφοδιασμένος με καινοτόμο σύστημα στις βαλβίδες εισαγωγής και εξαγωγής. Σε ότι αφορά την εισαγωγή, ίσιες δίοδοι μειώνουν σημαντικά την αντίσταση του αέρα και παρέχουν καλύτερη καύση. Για τη βελτίωση της εξαγωγής υπεύθυνοι είναι δύο σωλήνες που χωρίζονται γύρω από τον κινητήρα και διευκολύνουν την αύξηση της σχέσης συμπίεσης από 12.5 σε 13.5. Το στοιχείο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για ακόμη καλύτερη απόδοση της ισχύος. Το αλουμινένιο πλαίσιο 7ης γενιάς διαθέτει νέα γεωμετρία, χαμηλότερο κέντρο βάρους και συνδυάζεται με αγωνιστικό μπροστινό σύστημα 49 χιλιοστών της Showa. Το ρεζερβουάρ καυσίμου είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και μαζί με τα αεροδυναμικά προστατευτικά προσθέτει επιθετική εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα. Η επιλογή μίζας ολοκληρώνει τη μαγική εικόνα.

Η CRF450R είναι μια επιβλητική μοτοσυκλέτα motocross που έχει αποδείξει την υπεροχή της στις πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Καλύτερη και πιο δυναμική από ποτέ, υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις σε κάθε κλειστή χωμάτινη πίστα.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 1-κύλινδρος Uni-cam
Κυβισμός 450 cc
Μέγιστη Ισχύς  --
Μέγιστη Ροπή  --
Ταχύτητες  5
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 113 kg
Φρένα E: Δίσκοι wave 260mm
Π: Δίσκος wave 240mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.183 x 827 x 1.274 mm
Ύψος σέλας 960 mm
Απόσταση από το έδαφος 328 mm
Ρεζερβουάρ 6,3 lit
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό ανεστραμμένο πιρούνι 49 χλστ. SHOWA με διαδρομή 305 χλστ. - Πλήρους ρυθμίσεων
Π: Μονό αμορτισέρ SHOWA, ψαλίδι Pro-Link με διαδρομή 312 χλστ - Πλήρους ρυθμίσεων
Ελαστικά E: 90/100-21
Π: 120/80-19
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ