CRF450RX-18MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Βασισμένη στην CRF450R, η νέα CRF450RX έχει enduro χαρακτήρα και moto-cross DNA. Δίνει στον αναβάτη την αυτοπεποίθηση να ανακαλύψει όλες τις κακοτράχαλες πλαγιές και χαρίζει στην off-road οδήγηση μια άλλη διάσταση.

Αγωνιστικό στιλ και ένα πλαίσιο που σχεδιάστηκε για πλήρη αξιοποίηση της αυξημένης ισχύος και εξασφαλίζει άριστη συμπεριφορά σε κάθε ποιότητα εδάφους. Αυτή η νέας αντίληψης enduro είναι ιδανική για να ανακαλύψεις έναν μη χαρτογραφημένο κόσμο.

Η νέας αντίληψης enduro με κινητήρα 449κ.εκ., 11% ισχυρότερο από τον προηγούμενο με άψογη απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών. Ειδική χαρτογράφηση χρονισμού ανάφλεξης για καλύτερη πρόσφυση και Engine Mode Select Button με 3 επιλογές οδήγησης.

Ενδεικτική τιμή:
CRF450 RX 19MY: 9.500€
CRF450 RX 21MY: 9.800€

Off-road οδήγηση σε άλλη διάσταση

Η CRF450RX είναι η μοτοσυκλέτα με enduro χαρακτήρα. Ο σχεδιασμός της βασίζεται στην CRF450R αλλά έχει πολύ σημαντικές διαφορές που την κάνουν ασυναγώνιστη. Η αξιοποίηση του moto-cross DNA παρέχει ιδανική λειτουργία σε κλειστές ή απότομες χωμάτινες διαδρομές με υποδειγματική ευελιξία και έλεγχο σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο κινητήρας των 449κ.εκ. είναι ισχυρότερος κατά 11% από τον προηγούμενο και αποδίδει άψογα σε όλο το φάσμα των στροφών. Το πλαίσιο σχεδιάστηκε για πλήρη αξιοποίηση της αυξημένης ισχύος και εξασφαλίζει άριστη συμπεριφορά σε κάθε ποιότητα εδάφους. Οι αναρτήσεις μπροστά και πίσω είναι πιο μαλακές, με ελαφρύτερη απόσβεση συμπίεσης και χαμηλότερη διαδρομή ελατηρίου για το πίσω αμορτισέρ. Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI διαθέτει ειδική χαρτογράφηση χρονισμού ανάφλεξης και παράγει πιο ομαλή απόδοση της ισχύος και της ροπής από ότι η CRF450R, γεγονός που εξασφαλίζει πολύ καλύτερη πρόσφυση.

Το πάτημα του κουμπιού EMSB (Engine Mode Select Button) προσφέρει 3 επιλογές οδήγησης. Η επιλογή 1 είναι ιδανική για ομαλή λειτουργία, η επιλογή 2 παρέχει καλύτερη αίσθηση στο γκάζι και ευκολότερο έλεγχο, ενώ με την επιλογή 3 εξαπολύεται η πλήρης ισχύς της μοτοσυκλέτας με τον πλέον δυναμικό τρόπο. Η ηλεκτρική μίζα διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό και επιτρέπει άμεση και εύκολη εκκίνηση του κινητήρα.

Η CRF450RX είναι η νέας αντίληψης enduro και είναι ιδανική για να ανακαλύψεις έναν μη χαρτογραφημένο κόσμο. Χαρίζει στον αναβάτη αυτοπεποίθηση και υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις αγωνιστικής off-road οδήγησης.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 1-κύλινδρος Uni-cam
Κυβισμός 450 cc
Μέγιστη Ισχύς --
Μέγιστη Ροπή --
Ταχύτητες 5
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 117 κιλά
Φρένα E: Δίσκοι wave 260mm
Π: Δίσκος wave 240mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.175 x 827 x 1.274 mm
Ύψος σέλας 959 mm
Απόσταση από το έδαφος 328 mm
Ρεζερβουάρ 8,5 lit
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό ανεστραμμένο πιρούνι 49 χλστ. SHOWA με διαδρομή 305 χλστ. - Πλήρους ρυθμίσεων
Π: Μονό αμορτισέρ, ψαλίδι Pro-Link με διαδρομή 312 χλστ - Πλήρους ρυθμίσεων
Ελαστικά Ε: 90/90-21
Π: 120/90-18
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ