CRF450RX-2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Aσυναγώνιστη μοτοσυκλέτα με σαφή enduro χαρακτήρα και moto-cross DNA, για εσένα που κινείσαι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Παρέχει ιδανική λειτουργία σε κλειστές ή απότομες χωμάτινες διαδρομές, αλλά και την αυτοπεποίθηση για ατελείωτη εξερεύνηση.

Η CRF450RX είναι μία λεπτή, συμπαγής μοτοσυκλέτα, εύκολα διαχειρίσιμη λόγω χαμηλού κέντρου βάρους. Ο πίσω τροχός της προσφέρει άριστη πρόσφυση και αίσθηση, ώστε να συνεργάζεται άψογα με τον εμπρός ακόμα και όταν την φτάνεις στα όρια.

Με κινητήρα 449κ.εκ., 11% ισχυρότερο από τον προηγούμενο, δίνει άψογη απόδοση σε όλο το φάσμα των στροφών. Επιπλέον διαθέτει ειδική χαρτογράφηση χρονισμού ανάφλεξης για καλύτερη πρόσφυση και Engine Mode Select Button με 3 επιλογές οδήγησης.

Το απόλυτο όπλο

Η CRF450RX είναι βασισμένη στην ολοκαίνουργια CRF450R, αλλά έχει μερικές πολύ σημαντικές διαφορές που την κάνουν μια ασυναγώνιστη μοτοσυκλέτα με σαφή enduro χαρακτήρα. Η αξιοποίηση του moto-cross DNA της CRF450R παρέχει ιδανική λειτουργία σε κλειστές ή απότομες χωμάτινες διαδρομές, αλλά και την αυτοπεποίθηση για εξερεύνηση ορίων σε ανοικτές κακοτράχαλες εκτάσεις. Από την πιο απότομη ανηφόρα, μέχρι την πιο κλειστή απαιτητική στροφή, η μοτοσυκλέτα λειτουργεί υποδειγματικά και επιτρέπει ευελιξία και έλεγχο σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο νέος κινητήρας των 449κ.εκ. είναι ισχυρότερος κατά 11% από τον προηγούμενο και αποδίδει άψογα σε όλο το φάσμα των στροφών. Το πλαίσιο σχεδιάστηκε για πλήρη αξιοποίηση της αυξημένης ισχύος και εξασφαλίζει άριστη συμπεριφορά σε κάθε ποιότητας έδαφος. Οι αναρτήσεις μπροστά και πίσω είναι πιο μαλακές, με ελαφρύτερη απόσβεση συμπίεσης και χαμηλότερη διαδρομή ελατηρίου για το πίσω αμορτισέρ. Ο ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI της CRF450RX διαθέτει νέα χαρτογράφηση χρονισμού ανάφλεξης και παράγει πιο ομαλή απόδοση της ισχύος και της ροπής από ότι η CRF450R, γεγονός που εξασφαλίζει πολύ καλύτερη πρόσφυση. Το πάτημα του κουμπιού EMSB (Engine Mode Select Button) προσφέρει 3 επιλογές οδήγησης. Η επιλογή 1 είναι ιδανική για ομαλή λειτουργία, η επιλογή 2 παρέχει καλύτερη αίσθηση στο γκάζι και ευκολότερο έλεγχο, ενώ με την επιλογή 3 εξαπολύεται η πλήρης ισχύς της μοτοσυκλέτας με τον πλέον δυναμικό τρόπο. Η ηλεκτρική μίζα διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό και επιτρέπει άμεση και εύκολη εκκίνηση του κινητήρα. Η CRF450RX είναι η νέας αντίληψης enduro για έναν επίσης νέο πολλά υποσχόμενο μη χαρτογραφημένο κόσμο. Όπως και η CRF450R, υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις στους φίλους της αγωνιστικής εκτός δρόμου οδήγησης.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 1-κύλινδρος Uni-cam
Κυβισμός 450 cc
Μέγιστη Ισχύς --
Μέγιστη Ροπή --
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 118 κιλά
Φρένα E: Δίσκοι wave 260mm
Π: Δίσκος wave 240mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.175 x 827 x 1.274 mm
Ύψος σέλας 960 mm
Απόσταση από το έδαφος 328 mm
Ρεζερβουάρ 8,5 lit
Ανάρτηση Ε: Πιρούνι Showa 49mm (305mm διαδρομή)
Π: Honda Pro-Link με μονό αμορτισέρ Showa
Ελαστικά E: 90/90-21 Dunlop GeoMax AT81
Π: 120/90-18 Dunlop GeoMax AT81
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ