FORZA-125
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Με ανανεωμένη εμφάνιση και εξοπλισμένο με καινούριες τεχνολογικές λύσεις, το νέο Forza125 κάνει την μετακίνηση στην πόλη ακόμη πιο ευχάριστη και εύκολη, προσφέροντάς σου σιγουριά και άνεση στην οδήγηση.

Αιχμηρός σχεδιασμός με πολλές γωνίες και σχήμα που προσφέρει προστασία από τον καιρό. Ο ανεμοθώρακας πλέον προσαρμόζεται ηλεκτρικά σε ένα εύρος 180 χιλ., παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη προστασία και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.

Το Forza 125 κάνει τη διαφορά με αποθηκευτικό χώρο για δύο full face κράνη, πρίζα USB τύπου C στο ντουλαπάκι για εύκολη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, πλήρη φωτισμό LED και λειτουργία Smart Key συμβατή με την προαιρετική κεντρική βαλίτσα (Smart Top Box).

Ενδεικτική τιμή:
FORZA 125 : 4.900€
FORZA 125 STB : 5.300€

Απόλαυσε την κάθε στιγμή της ζωής

Το Forza 125 παρουσιάστηκε το 2015 και από τότε παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία του, χάρη στις μικρές διαστάσεις και τη δυνατή του απόδοση. Για να γίνει ακόμη πιο ευχάριστη και εύκολη η μετακίνηση στην πόλη, ανανεώθηκε η εμφάνιση του Forza 125 και προστέθηκαν τεχνολογικές λύσεις, για να αυξηθεί η σιγουριά και η άνεση στην οδήγηση. Το λεπτό φέρινγκ και τα πλευρικά του μέρη παρέχουν εξαιρετική αεροδυναμική προστασία και μειώνουν την πίεση στην πλάτη του αναβάτη κατά την οδήγηση σε υψηλή ταχύτητα. Με δυνατότητα επιπλέον ρύθμισης κατά 40 χιλ., ο ανεμοθώρακας πλέον προσαρμόζεται ηλεκτρικά σε ένα εύρος 180 χιλ., παρέχοντας μεγαλύτερη προστασία και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Στην πιο χαμηλή θέση επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία στην καθημερινή μετακίνηση. Επιπλέον, στο ντουλαπάκι υπάρχει μια βολική πρίζα USB τύπου C για την εύκολη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών.

Ο υγρόψυκτος, αναβαθμισμένος κινητήρας 4V Smart Power (eSP+) καλύπτει τις προδιαγραφές EURO5 και πλέον διαθέτει το σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC), το οποίο ελέγχει και διατηρεί την πρόσφυση του πίσω τροχού. Η Idling Stop τεχνολογία αυξάνει την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου (είναι δυνατή η κάλυψη 480 χιλιομέτρων χωρίς την ανάγκη ανεφοδιασμού) και μειώνει την εκπομπή ρύπων, διακόπτοντας τη λειτουργία του κινητήρα όταν το σκούτερ είναι σε στάση και λειτουργεί στο ρελαντί για 3 δευτερόλεπτα. Η λειτουργία επανέρχεται άμεσα και αθόρυβα, με το άνοιγμα του γκαζιού.

Η λειτουργία του έξυπνου κλειδιού (Smart Key) είναι απλή. Έχοντας το απλά στην τσέπη σου, μπορείς να ανάψεις τον κινητήρα, να ξεκλειδώσεις τη σέλα, να κλειδώσεις το τιμόνι αν είναι γυρισμένο αριστερά και να χειριστείς την προαιρετική κεντρική βαλίτσα. Κάτω από τη σέλα υπάρχει χώρος για την αποθήκευση δύο κρανών. Ο εξαιρετικής αισθητικής πίνακας αποτελείται από δύο συμμετρικά όργανα, ένα αναλογικό ταχύμετρο στην αριστερή πλευρά, καθώς και στροφόμετρο και ψηφιακή οθόνη στη δεξιά πλευρά. Ο πλήρης φωτισμός LED εξασφαλίζει έντονη παρουσία στο δρόμο και εξαιρετική ορατότητα.

*Οι φωτογραφίες στις υπόλοιπες ενότητες της ιστοσελίδας αφορούν στο προηγούμενο YM

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας eSP+ υγρόψυκτος 4-χρονος, 1ΕΕΚ
Κυβισμός 125 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 10,7 Kw (14,5 PS) @ 8.750 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 12,3 Nm @ 6.500 σ.α.λ.
Βάρος 162 κιλά
Φρένα E: Δίσκος 256 χιλ.
Π: Δίσκος 240 χιλ. (2-κάναλο σύστημα ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.145 x 755 x (1.360-1.500)*
Ύψος σέλας 780 χιλ
Κατανάλωση καυσίμου 2,4 λτ./100 χλμ.
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 33 χιλ.
Π: Διπλά αμορτισέρ
Ελαστικά E: 120/70 R15
Π: 140/70 R14
Εγγύηση 2 έτη
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ