FORZA-350
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Το νέο Forza 350 ανεβάζει τον πήχη πιο ψηλά, με προηγμένη τεχνολογία, αυξημένο κυβισμό κινητήρα, κορυφαία αεροδυναμική σχεδίαση και μοναδικό στυλ.

Ο προσεκτικά ισορροπημένος συνδυασμός άνεσης, τεχνολογικής καινοτομίας και σπορ χαρακτήρα GT, το καθιστούν το απόλυτο σκούτερ για καθημερινές μετακινήσεις με πολυτέλεια.

Εξοπλισμένο με σύστημα Honda Smartphone Voice Control, για ενεργοποίηση λειτουργιών του smartphone με φωνητική εντολή, και λειτουργία Smart Key συμβατή με την προαιρετική κεντρική βαλίτσα (Smart Top Box). Ευκολία και άνεση σε κάθε μετακίνηση.

Ενδεικτική τιμή:

FORZA 350: 6.150€
FORZA 350 SMART TOP BOX: 6.670€
FORZA 350 HSVC: 6.230€
FORZA 350 SMART TOP BOX HSVC: 6.750€

ΕΞΕΛΙΞΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Νέο Forza 350, ο απόλυτος συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας, κορυφαίας αεροδυναμικής σχεδίασης και μοναδικού στυλ.

Εξοπλισμένο με κινητήρα eSP+ , ισχυρότερο κατά 12.4% από το προηγούμενο μοντέλο και απόλυτα συμβατό με τις προδιαγραφές EURO5, το Forza 350 παρέχει καλύτερη επιτάχυνση και υψηλότερη τελική ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο. Διατηρώντας την οικονομία καυσίμου που χαρακτηρίζει την οικογένεια Forza, επιτρέπει την κάλυψη 350 χιλιομέτρων χωρίς την ανάγκη ανεφοδιασμού. Επιπλέον, το σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC), το οποίο ελέγχει διαρκώς την πρόσφυση του πίσω ελαστικού και διαχειρίζεται ανάλογα τη ροπή του κινητήρα, παρέχει αυξημένη ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες.

Ο νέος σχεδιασμός πλαισίου περιλαμβάνει αναβαθμισμένο φέρινγκ και αεραγωγό αλλά και νέου σχήματος ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο ανεμοθώρακα (με επιπλέον 40 χιλ. να προστίθενται στο συνολικό εύρος ρυθμίσεων των 180 χιλ.), προσφέροντας αυξημένη άνεση και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Κάτω από τη σέλα βρίσκεται αποθηκευτικός χώρος ικανός να φιλοξενήσει δύο κράνη full-face ή τον απαραίτητο εξοπλισμό για την καθημερινή μετακίνηση. Μια θύρα USB τύπου C για την φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών βρίσκεται στο ντουλαπάκι. Επιπλέον, ο νέος πίνακας οργάνων συνδυάζει εξαιρετικής αισθητικής αναλογικό ταχύμετρο και στροφόμετρο με ψηφιακές πληροφορίες και είναι εξαιρετικά ευανάγνωστος, την ημέρα και τη νύχτα. Οι τεχνολογικές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν το Forza 350 δεν σταματούν όμως εδώ. Πλέον υπάρχει δυνατότητα επιλογής σύνδεσης με πολλά από τα χαρακτηριστικά τηλεφωνικών συσκευών, μέσω του νέου συστήματος Honda Smartphone Voice Control (συμβατό με smartphones που διαθέτουν λειτουργικό AndroidTM). Η λειτουργία Smart Key εξασφαλίζει μεγάλη ευκολία χειρισμού, ακόμη και για το ξεκλείδωμα της προαιρετικής κεντρικής βαλίτσας (Smart Top Box). Μια ακόμη πινελιά που κάνει το Forza 350 να ξεχωρίζει είναι ο προβολέας, το πίσω φως και τα φλας τεχνολογίας LED, που κάνουν το σκούτερ πιο εμφανές στο δρόμο και στους οδηγούς των διερχομένων οχημάτων προσθέτοντας παράλληλα μοναδικό στυλ.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας eSP+ υγρόψυκτος 4-χρονος, 1ΕΕΚ, 1-κύλινδρος
Κυβισμός 330 κ.εκ
Μέγιστη Ισχύς 21.5 Kw (29,2 Ps) @ 7.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 31,5 Nm @ 5.250 σ.α.λ.
Τροφοδοσία Ηλ. ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 184Kg
Φρένα Ε: Δίσκος 256 χιλ.
Π. Δίσκος 240 χιλ.(2-κάναλο σύστημα ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.145 x 755 x (1.360-1.500)* χιλ.
Ύψος σέλας 780 χιλ
Ρεζερβουάρ 11,7 lit
Μέση κατανάλωση 3,4 λτ./100 χλμ.
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 33 χιλ.
Π: Διπλά αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 120/70 R15
Π: Π: 140/70 R14
Εγγύηση 2 έτη * Το εύρος ύψους καθορίζεται από την θέση τοποθέτησης της ηλεκτρικά ρυθμιζόμενης ζελατίνας
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ