-->
GL1800_2016

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

To «διαμάντι» της κατηγορίας των πολυτελών μοτοσυκλετών τουρισμού επέστρεψε. H νέα GoldWing διατηρεί την επιβλητικότητά της και εφοδιάζεται με προηγμένη τεχνολογία για τα πιο μακρινά ταξίδια σου.

Δεν είναι μια συνηθισμένη μοτοσυκλέτα τουρισμού. Η πολυτέλειά της είναι εμφανής παντού αλλά η δύναμη της κρύβεται πίσω από το μοναδικής σχεδίασης φέρινγκ.

Νιώσε την άφθονη δύναμή της ομαλά και αθόρυβα με τον επίπεδο 6-κύλινδρο κινητήρα των 1.832κ.εκ.

 

Ταξίδεψε με το πιο θρυλικό φτερό 

Από το 1975, η Gold Wing έχει θέσει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών μοτοσυκλετών τουρισμού και καμία άλλη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας δεν μπορεί να συνδυάσει τη δύναμη και τα μοναδικά χαρακτηριστικά της. Η πολυτέλεια είναι εμφανής παντού αλλά η δύναμη κρύβεται πίσω από το μοναδικής σχεδίασης φέρινγκ. Ο επίπεδος 6-κύλινδρος κινητήρας των 1.832κ.εκ. τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό και αποδίδει άφθονη δύναμη ομαλά και αθόρυβα. Με την πρώτη ματιά θα νιώσεις την επιβλητική της σχεδίαση και θα διαπιστώσεις ότι η νέα GoldWing δεν είναι μια συνηθισμένη μοτοσυκλέτα τουρισμού. Η πρακτικότητά της είναι ασύγκριτη και η ευκολία που προσφέρει για μακρινά ταξίδια μοναδική.

Το 5-τάχυτο κιβώτιο της νέας GoldWing διαθέτει overdrive και συνδυάζεται με άξονα μετάδοσης κίνησης. Το αποτέλεσμα είναι ομαλή δύναμη σε χαμηλές στροφές, περισσότερη άνεση και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα συνδυασμένης πέδησης ABS (C-ABS) της Honda παρέχει ασφαλές φρενάρισμα και έλεγχο, ακόμη και σε συνθήκες πλήρους φόρτωσης. Όλα αυτά σου επιτρέπουν να ταξιδέψεις με στιλ αλλά και με ασφάλεια, και να φτάσεις μέχρι εκεί που δε φανταζόσουν!

Με περισσότερα από 150 λίτρα χωρητικότητας αποσκευών, οι μεγάλες πλαϊνές βαλίτσες, η κεντρική βαλίτσα και οι θήκες του φέρινγκ θα μεταφέρουν με ασφάλεια, όλα όσα θα χρειαστείς στο δρόμο, ενώ τα ταξίδια σου γίνονται πιο διασκεδαστικά με το surround ηχοσύστημα 6 ηχείων 80W SRS που περιλαμβάνει MP3, WMA, μουσικά αρχεία AAC και μπορεί να συνδεθεί με iPod*, iPhone* και USB stick.

Ετοιμάσου να ταξιδέψεις στην Α’ θέση και απόλαυσε ένα μοναδικό τρόπο εξερεύνησης του κόσμου!

*Τα iPod και iPhone είναι σήματα κατατεθέντα της Apple Inc.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 12-βάλβιδος 1ΕΕΚ 6-κύλινδρος
Κυβισμός 1.832 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 118PS (87 kW)/5.500 σ.α.λ. (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 167 Nm/4.000 σ.α.λ. (95/1/EC
Ταχύτητες 5 ταχύτητες συμπ. Overdrive και όπισθεν με ηλεκτρική υποβοήθηση
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-Fi με αυτόματο τσοκ
Βάρος 413 κιλά (μπροστά: 185 κιλά / πίσω: 228 κιλά)
Φρένα Ε: 296 x 4.5mm διπλοί υδραυλικοί δίσκοι με 3-πίστονες δαγκάνες, συνδυασμένο ABS, πλευστοί δίσκοι και μεταλλικά τακάκια
Π. 316 x 11mm αεριζόμενοι δίσκοι με 3-πίστονες δαγκάνες, συνδυασμένο ABS και μεταλλικά τακάκια
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.630 x 945 x 1.455 χιλ.
Ύψος σέλας 740 χιλ
Απόσταση από το έδαφος 125 χιλ
Ρεζερβουάρ 25 λίτρα
Μέση κατανάλωση 15.24 χλμ/λτ (WMTC mode)
Ανάρτηση Ε: τηλεσκοπικό πιρούνι 45mm με διαδρομή 140mm και λειτουργία αντιβύθισης
Π: Μονάδα Pro-Link Pro-Arm με ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου και διαδρομή 105mm
Ελαστικά Ε: 130/70 R18 (63H)
Π: 180/60 R16 (74H)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ