GOLDWING-TOUR-18MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Κάποιοι την αποκαλούν υπερμοτοσυκλέτα υψηλού τουρισμού… Εμείς ξέρουμε ότι η νέα Goldwing GL1800 του 2018, φτιάχτηκε για να ανοίξει τους ορίζοντές σου και να γράψει μαζί σου χιλιόμετρα!

Όλα όσα θες σε μια μοτοσυκλέτα, βρίσκονται εδώ: Hill Start Assist, ηλεκτρονικό κλειδί, ηλεκτρονικές ρυθμίσεις ανάρτησης, οθόνη LCD/TFT, αερόσακος και idle stop. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κάτσεις αναπαυτικά στη σέλα και να ζήσεις το ταξίδι σου.

6-κύλινδρος κινητήρας 1833 κ.εκ με 4 riding modes, με και χωρίς DCT, ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού (Throttle By Wire - TBW), νέα μπροστινή ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και μονό αμορτισέρ, μονόμπρατσο Pro-Arm και δυνατότητα σύνδεσης Apple CarPlay.

Ενδεικτική τιμή:
GOLDWING TOUR DCT: 40.800€

Η τέχνη του υψηλού τουρισμού

Τι κρύβεται πέρα από τον ορίζοντα, πέρα από κάθε τι γνωστό και προβλέψιμο; Υπάρχουν κάποιες μοτοσυκλέτες που δημιουργήθηκαν για να διευρύνουν τα όρια… Μία από αυτές, είναι η νέα Goldwing. Η υπερμοτοσυκλέτα υψηλού τουρισμού GL1800 του 2018 είναι η συντροφιά σου στην ατελείωτη εξερεύνηση του κόσμου.

Η απόλυτη μοτοσυκλέτα τουρισμού διατίθεται σε έκδοση με και χωρίς DCT, διαθέτει 6-κύλινδρο κινητήρα 1833 κ.εκ. και νέο ηλεκτρονικό έλεγχο γκαζιού (Throttle By Wire - TBW) με 4 riding modes, νέα μπροστινή ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και μονό αμορτισέρ, μονόμπρατσο Pro-Arm και δυνατότητα σύνδεσης Apple CarPlay. Διαθέτει επίσης σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC), το οποίο εξασφαλίζει την ιδανική πρόσφυση του πίσω ελαστικού.

Τα ηλεκτρονικά συστήματα της Goldwing όμως δεν σταματούν εδώ. Ο κινητήρας διακρίνεται από την ομαλή του λειτουργία και διαθέτει 4 modes (Tour, Sport, Rain και Economy). Κάθε mode παρέχει την ιδανική ροπή σε όλες τις οδηγικές συνθήκες. Στο μοντέλο DCT ελέγχει ακόμη και το σημείο αλλαγής ταχυτήτων. Hill Start Assist, ηλεκτρονικό κλειδί, ηλεκτρονικές ρυθμίσεις ανάρτησης, αερόσακος και idle stop είναι μερικά μόνο από τα καινοτόμα συστήματα που έχει τοποθετήσει η Honda στην νέα Goldwing. Με ολοκληρωμένο σύστημα βαλιτσών με πλάτη συνεπιβάτη, διπλό σταντ, προηγμένο ηχοσύστημα και 7 ιντσών οθόνη LCD/TFT, το ταξίδι γίνεται μια συγκλονιστική εμπειρία που δεν θες να τελειώσει ποτέ.

Τι κρύβεται πέρα από τον ορίζοντα; Κάθισε αναπαυτικά στη σέλα της GL1800 Goldwing και βρες τις απαντήσεις.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 12-βάλβιδος 1ΕΕΚ 6-κύλινδρος
Κυβισμός 1.833 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 126,5hp @ 5.500rpm
Μέγιστη Ροπή 170Nm@4.500 σ.α.λ. 
Ταχύτητες 6  (DCT: 7)
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-Fi με αυτόματο τσοκ
Βάρος 379 κιλά (DCT: 383 κιλά)
Φρένα E: Δύο πλευστοί υδραυλικοί δίσκοι wave 320 χιλ. ακτινικές δαγκάνες 6 εμβόλων
Π: Υδραυλικός δίσκος 316 χιλ. με δαγκάνα 3 εμβόλων
Επίσης λεβιές χειρόφρενου στο μοντέλο DCT με επιπρόσθετη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.575 x DCT 905 / MT 925 x 1.340 χιλ.
Ύψος σέλας 745 χιλ
Απόσταση από το έδαφος 130 χιλ
Ρεζερβουάρ 21,1 λίτρα
Μέση κατανάλωση 17,9 χλμ/λτ (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 131 γρ/χλμ
Ανάρτηση E: Ανάρτηση διαδρομής 110 χλστ. με διπλά ψαλίδια
Π: Μονό αμορτισέρ, ψαλίδι Pro-Link με διαδρομή 105 χλστ
Ελαστικά Ε: 130/70-18
Π: 200/55-16
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ