INTEGRA-2017
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Το πιο ιδιαίτερο, ιδιόμορφο και ταχύτερο scooter της αγοράς με ταπεραμέντο μοτοσικλέτας, είναι για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις ενώ απολαμβάνεις την κάθε στιγμή οδήγησης, με άνεση και ασφάλεια.

Με άνετη θέση οδήγησης, κινείσαι στην πόλη ξεκούραστα, με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η προφόρτιση της πίσω ανάρτησης ρυθμίζεται εύκολα, ανάλογα με το βάρος του αναβάτη, του συνεπιβάτη και των αποσκευών.

Το κυματοειδούς κοπής κλειδί κεντρικού διακόπτη τύπου ‘Wave’, επιτρέπει εκκίνηση του κινητήρα με ένα πάτημα, ενώ η αυτονομία 400χλμ, σου επιτρέπει να ταξιδεύεις ξέγνοιαστος χωρίς την παραμικρή στάση για ανεφοδιασμό!

 Η δύναμη της διαφορετικότητας

Το Integra ξεχειλίζει από προσωπικότητα και απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεχωρίζουν. Ο δυνατός 2-κύλινδρος κινητήρας παρέχει ομαλή ισχύ, με απόλυτα ελεγχόμενο και εύκολα διαχειρίσιμο τρόπο.

Με άνετη θέση οδήγησης, η οδήγηση στην πόλη γίνεται ξεκούραστα και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Το σύστημα διπλού συμπλέκτη (Honda Dual Clutch Transmission - DCT), διαθέτει δύο διαφορετικά προγράμματα οδήγησης. Επιλέγοντας μεταξύ Drive και Sport, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ανοίξετε το γκάζι και να επωφεληθείτε από την ξεκούραστη οδήγηση που προσφέρει ένα σκούτερ. Για πιο σπορ οδήγηση, η επιλογή Sport παρέχει τρεις ρυθμίσεις. Με την επιλογή Manual, μπορείτε να αλλάζετε ταχύτητες από τους διακόπτες που βρίσκονται στο αριστερό χειριστήριο.

Το νέο πιρούνι Dual-Bending-Valve (SDBV) της Showa, διαθέτει βελτιωμένη απόσβεση και συνδυαζόμένο με το σύστημα ABS που υπάρχει στον βασικό εξοπλισμό, παρέχει πλήρη έλεγχο, σταθερότητα και ασφαλές φρενάρισμα. Η προφόρτιση της πίσω ανάρτησης ρυθμίζεται εύκολα, ανάλογα με το βάρος του αναβάτη, του συνεπιβάτη και των αποσκευών. Η οθόνη LCD παρέχει κάθε χρήσιμη πληροφορία και είναι ευανάγνωστη. Η ένδειξη του στροφόμετρου εμφανίζεται με μπάρες στην οθόνη, οι οποίες μπορούν να τροποποιηθούν με 9 τρόπους, από τον ίδιο τον αναβάτη. Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το κυματοειδούς κοπής κλειδί κεντρικού διακόπτη τύπου ‘Wave’, το οποίο επιτρέπει εκκίνηση του κινητήρα με ένα πάτημα.Το Integra θα σας ταξιδέψει με ασφάλεια και στυλ για 400 χιλιόμετρα, χωρίς να χρειαστεί η παραμικρή στάση για ανεφοδιασμό. Απολαύστε την κάθε σας στιγμή.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 8-βάλβιδος 1ΕΕΚ 2-κύλινδρος
Κυβισμός 745 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 55PS (40,3 kW) / 6.250 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 68 Nm / 4.750 σ.α.λ.
Ταχύτητες DCT 6 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 238 κιλά*
Φρένα E: Μονός 320 mm 
Π: Μονός 240 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.215 x 810 x 1.440 χιλ.
Ύψος σέλας 790 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 135 χιλ.
Ρεζερβουάρ 14.1 λίτρα
Μέση κατανάλωση 28.6 χλμ/λτ* (DCT** 28.6χλμ/λτ)
Εκπομπές ρύπων CO2 81g/km
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 
Π: Pro Link
Ελαστικά E: 120/70-ZR17M/C (58W) 
Π:160/60-ZR17M/C (69W)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
**WMTC Mode. Έκδοση Dual Clutch Transmission, δοκιμασμένη σε D-mode.

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ