SH-150i-20MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Κομψότητα και μοντέρνος σχεδιασμός που συμπληρώνονται με αυξημένο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, για αποθήκευση ενός full face κράνους και επιπλέον αξιοποιήσιμο χώρο.

Μοντέρνος και δυναμικός χαρακτήρας με ανανεωμένη εμφάνιση και φώτα LED, διατηρώντας την άνεση με τροχούς 16 ιντσών και πάτωμα - για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητα.

Τεχνολογία Smart Key, Standard ABS, σύστημα HSCT (Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης πίσω τροχού) και έκδοση με Smart Top Box το καθιστούν απόλυτα σύγχρονο και σε κάνουν να δεις την οδήγηση στην πόλη με άλλη ματιά.

Ενδεικτική τιμή:
SH150i: 3.950€
SH150i SMART TOP BOX: 4.250€  
SH150i Accessories Pack : 4.590 €

Μοναδικό, όπως εσύ! 

Η μετακίνηση στην πόλη δεν ήταν ποτέ ευκολότερη! Το δημοφιλές SH150i της Honda έχει σχεδιαστεί για εσένα που θέλεις να κινείσαι στην πόλη γρήγορα, με ασφάλεια και φυσικά με άνεση.

To ανανεωμένο SH150i ξεχωρίζει από το μοναδικό του στυλ, την κομψή του σχεδίαση και την τεχνολογία που διαθέτει. Ο υγρόψυκτος 4-χρονος κινητήρας του, συμβατός με τις προδιαγραφές EURO5, παρέχει ιδανική απόδοση με χαμηλή κατανάλωση. Απόλυτος έλεγχος στα χέρια σου με τη βοήθεια των τεχνολογιών ABS και HSTC (Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης πίσω τροχού), που προσφέρουν ιδανική πρόσφυση σε κάθε ποιότητας οδόστρωμα. Η τεχνολογία όμως δεν σταματά εδώ, το ανανεωμένο SH150i διαθέτει Honda Smart Key, φώτα LED, πρίζα φόρτισης USB και σύγχρονη οθόνη LCD. Ο αυξημένος αποθηκευτικός του χώρος κάνει την καθημερινότητα ακόμη πιο εύκολη καθώς διαθέτει πλέον χώρο για την αποθήκευση ενός full-face κράνους και επιπλέον αξιοποιήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Το ανανεωμένο SH150i είναι το σκούτερ που αλλάζει το πρόσωπο της πόλης και είμαστε σίγουροι πως θα το διαπιστώσεις αμέσως μόλις καθίσεις στη σέλα του. Πολυτελές, μοντέρνο, ευέλικτο, υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες οδήγησης.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 1ΕΕΚ 1-κύλινδρος
Κυβισμός 157 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 16,2 hp / 8.250 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 14,9 Νm /6.500 σ.α.λ
Ταχύτητες V-matic
Βάρος* 134,1 kg
Φρένα 2-κάναλο ABS
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.090 x 730 x 1.130mm
Ύψος σέλας 799 mm
Απόσταση από το έδαφος 142 mm
Ρεζερβουάρ 7 lit
Μέση κατανάλωση 2,2λτ / 100Km
Εκπομπές ρύπων CO2 54g/km
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι
Π: Ψαλίδι με διπλά αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 100/80R 16
Π: 120/80R 16
Εγγύηση 2 έτη

*Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ