SH300-19MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Σχεδιασμένο για να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι και ακόμη περισσότερα. Το SH300 είναι ιδανικό για να κινηθείς με στυλ, άνεση και αυτοπεποίθηση στην πόλη.

Το πρωτοποριακό έξυπνο κλειδί, η κεντρική βαλίτσα που διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και το επίπεδο δάπεδο προσφέρουν πρακτικότητα και άνεση σε κάθε μετακίνηση.

Το μικρών διαστάσεων πλαίσιο, οι τροχοί 16 ιντσών και το μοναδικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης πίσω τροχού της Honda (HSTC) προσφέρουν σταθερότητα σε κάθε ποιότητας οδόστρωμα.

Ενδεικτική τιμή:
SH300 ABS TRACTION: 5.650€
SH300 TRACTION SMART TOP BOX ABS: 6.050€

Το κλασσικό της σύγχρονης εποχής

Το κλασικό - μοντέρνο σκούτερ SH300 της Honda θα κάνει την καθημερινή σου μετακίνηση στην πόλη πιο άνετη, ξεκούραστη και ασφαλή από ποτέ.

Ο υγρόψυκτος κινητήρας των 279 κ.εκ. παρέχει αυξημένη ροπή και επιτάχυνση. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης πίσω τροχού (HSTC) διατηρεί την πρόσφυση του πίσω τροχού σε βρεγμένο ή ολισθηρό οδόστρωμα, εξασφαλίζοντας μετακίνηση με ασφάλεια σε κάθε συνθήκη. Το μικρών διαστάσεων πλαίσιο και οι 16 ιντσών τροχοί μπροστά και πίσω, συμπληρώνουν την εικόνα σε ότι αφορά τη σταθερότητα του σκούτερ.

Εξοπλισμένο με επίπεδο δάπεδο για τα πόδια του αναβάτη προσφέρει πρακτικότητα και άνεση σε κάθε μετακίνηση. Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι αρκετός για να αποθηκεύσεις ένα full-face κράνος και επιπλέον αντικείμενα. Το πρωτοποριακό έξυπνο κλειδί επιτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα και το ξεκλείδωμα της κεντρικής βαλίτσας που διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό. Τη σύγχρονη εικόνα του SH300 ολοκληρώνει ο προβολέας και το πίσω φως LED, τα οποία χαρίζουν ιδανικό φωτισμό.

Το SH300i έχει όλα όσα χρειάζεσαι, και ακόμη περισσότερα, για να μετατρέψει την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη σε μια άκρως απολαυτσική εμπειρία.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 1ΕΕΚ 1-κύλινδρος
Κυβισμός 279,1 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 25,2 hp @ 7.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 25,5 Nm @ 5.000 σ.α.λ.
Βάρος 169 kg*
Φρένα E: Υδραυλικό δισκόφρενο 256mm x 4.5mm με δαγκάνα 2 εμβόλων & ABS
Π: Υδραυλικό δισκόφρενο 256mm x 5mm με δαγκάνα 1 εμβόλου & ABS
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.131 x 728 x 1.193 χιλ.
Ύψος σέλας 805 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 130mm
Ρεζερβουάρ 9 lit
Μέση κατανάλωση 3,1 λτ./100 χλμ.
Εκπομπές ρύπων CO2 72 γρ. / χλμ.
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 35mm
Π: Διπλά αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 120/70 R15
Π: 130/70-R16 (61S)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ