-->
SHMODE125

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Θέλεις να απολαμβάνεις τις βόλτες σου με απίθανο στυλ και οικονομία; Το SH125 είναι για εσένα. Είναι το σύγχρονο σκούτερ που με τις ανέσεις του θα αλλάξει την καθημερινή σου μετακίνηση στην πόλη, με την σφραγίδα αξιοπιστίας της Honda.

Οι λεπτές γραμμές, ο υπέροχης σχεδίασης προβολέας και οι κλασικές SH λεπτομέρειες, τραβάνε αμέσως το βλέμμα σου και σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος της σέλας και το ευρύχωρο δάπεδο, σου παρέχουν την απόλυτα ξεκούραστη οδηγική εμπειρία.

Έξυπνο, πρακτικό και οικονομικό, το SΗ MODE 125 είναι εξοπλισμένο με αξιόπιστο κινητήρα ESP ηλεκτρονικού ψεκασμού και παρέχει πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ενώ ο χώρος κάτω από τη σέλα για ένα full-face κράνος σου «λύνει» κυριολεκτικά τα χέρια.

Ενδεικτική τιμή:
ANC125 SH MODE: 2.880€

Απίθανο στυλ, κορυφαία ποιότητα

Το SH Mode 125, με τις πολύ μικρές του διαστάσεις και τη μοναδική του κομψή σχεδίαση, δημιουργήθηκε για καθημερινή οδήγηση με στυλ και μεγάλη οικονομία. Ο αξιόπιστος κινητήρας eSP της Honda τροφοδοτείται από ηλεκτρονικό ψεκασμό και παρέχει πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Διαθέτει επίσης σύστημα διακοπής λειτουργίας του κινητήρα (Idle Stop) κατ’ επιλογή στον βασικό εξοπλισμό. Στάνταρ είναι και το σύστημα συνδυασμένης πέδησης (Combined Braking System -CBS), που εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο στο φρενάρισμα. Οι λεπτές γραμμές του SH Mode 125, ο υπέροχης σχεδίασης προβολέας και οι κλασικές SH λεπτομέρειες δημιουργούν μια ιδανική πρώτη εντύπωση, ενώ το χαμηλό ύψος της σέλας μόλις στα 765 χιλιοστά και το ευρύχωρο δάπεδο παρέχουν ξεκούραστη και άνετη οδήγηση. Ο χώρος κάτω από τη σέλα για ένα full-face κράνος ολοκληρώνει την εικόνα. Το SH Mode 125 είναι το σύγχρονο σκούτερ που θα αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καθημερινή σας μετακίνηση στην πόλη.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 1-κύλινδρος με 1ΕΕΚ
Κυβισμός 125 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 11,4 hp (8,4 kW) / 8.500 σ.α.λ. (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 12 Nm / 5.000 σ.α.λ. (95/1/EC)
Ταχύτητες V-Matic
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 116 κιλά*
Φρένα E: Δίσκος 220 mm
Π: Ταμπούρο 130 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 1.930 x 665 x 1.105 χιλ.
Ύψος σέλας 765 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 145 χιλ.
Ρεζερβουάρ 5.5 λίτρα
Μέση κατανάλωση 50.0 χλμ/λτ
Εκπομπές ρύπων CO2 52g/km
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 
Π: Μονό αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 80/90-16M/C 43P
Π: 100/90-14M/C 57P
Εγγύηση 2 έτη

*Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ