VFR-800X
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η VFR800X Crossrunner σε προκαλεί να αποδράσεις από την καθημερινότητα. Η απτή ποιότητα κατασκευής, η καθημερινή ευχαρίστηση στην οδήγηση εντός και εκτός πόλης και ο αυθεντικός adventure χαρακτήρας της θα σε κάνει να αγαπήσεις κάθε διαδρομή.

Επιβλητική και δυναμική, με ελεύθερη θέαση του μυώδους V4-VTEC κινητήρα της, η VFR800X σε συνεπαίρνει με τον adventure χαρακτήρα της και παράλληλα σε εντυπωσιάζει με τις εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες.

Ο κινητήρας ξυπνά άμεσα και σε συνεπαίρνει με το χαρακτηριστικό V4 γουργουρητό του. Τα LED φώτα, τα φλας με αυτόματη ακύρωση, τα θερμαινόμενα γκριπ και η οθόνη LCD μετατρέπουν την οδήγηση σε πραγματική απόλαυση.

Ενδεικτική τιμή:
13.250€

Σχεδίασε τη δική σου απόδραση

Η VFR800X Crossrunner είναι το ιδανικό μέσο απόδρασης από την καθημερινότητα. Διαθέτει το ίδιο πλαίσιο με την VFR800F, το οποίο έχει προσαρμοστεί απόλυτα στον adventure χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας και τον πανίσχυρο 16-βάλβιδο 90˚ V4-VTEC κινητήρα των 782κ.εκ.

Διαθέτει επίσης το σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC), που περιλαμβάνει δύο επίπεδα πρόσφυσης του πίσω τροχού, καθώς και τη δυνατότητα απενεργοποίησης από τον αναβάτη. Το δικάναλο σύστημα ABS προσφέρει ιδανικό φρενάρισμα σε όλες τις συνθήκες. Η VFR800X Crossrunner είναι ελαφρύτερη χάρη στο επανασχεδιασμένο ψαλίδι Pro-Arm. Το μίνιμαλ μπροστινό φέρινγκ και η ειδικά σχεδιασμένη καρίνα, προσφέρουν προστασία, αλλά και ελεύθερη θέαση του μυώδους V4-VTEC κινητήρα. Τα επίπεδα άνεσης είναι πολύ υψηλά, χάρη στις μακριάς διαδρομής αναρτήσεις, το φαρδύ τιμόνι των 675 χιλ., την όρθια θέση οδήγησης και το ύψος της σέλας που μπορεί να ρυθμιστεί στα 815 ή τα 835 χιλιοστά. Οι πανίσχυρες 4-πίστονες μπροστινές δαγκάνες φρενάρουν ιδανικά τους πλευστούς δίσκους των 296 χιλιοστών, ενώ οι αλουμινένιοι τροχοί των 17 ιντσών ολοκληρώνουν την εικόνα.

Η μοτοσυκλέτα διαθέτει επίσης LED φωτισμό, φλας με αυτόματη ακύρωση, θερμαινόμενα γκριπ με 5 στάδια θέρμανσης και οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό LED.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υδρόψυκτος, 4χρονος 16βάλβιδος V-4 90° με 2ΕΕΚ
Κυβισμός 782κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 107,4hp @ 10,000rpm (95/1/EC)
Μέγιστη Ροπή 77Nm @ 8,500rpm (95/1/EC)
Ταχύτητες 6
Τελική μετάδοση Αυτολιπαινόμενη αλυσίδα με O-ring
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-FI
Βάρος* 244 κιλά
Φρένα E: Δύο πλευστοί δίσκοι 310 χλστ. x 4.5 χλστ. με ακτινικά τοποθετημένες, 4πίστονες δαγκάνες (*ABS) και μεταλλικά τακάκια.
Π:Δίσκος 256 χλστ. x 6 χλστ. με διπίστονη δαγκάνα (*ABS) και μεταλλικά τακάκια
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.190 χλστ. x 870 χλστ. x 1.360 χλστ.
Ύψος σέλας 835/815 χλστ.
Απόσταση από το έδαφος 165 χλστ.
Ρεζερβουάρ 20,8 λίτρα
Μέση κατανάλωση 18,8 χλμ./λίτρο (WMTC)
Εκπομπές ρύπων CO2 121g/km
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χλστ. HMAS με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου, ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς, 145 χλστ. διαδρομή.
Π: Pro-Link με HMAS αμορτισέρ αερίου, υδραυλική ρύθμιση προφόρτισης σε 35 σκάλες, ρύθμιση απόσβεσης επαναφοράς, διαδρομή 148 χλστ.
Ελαστικά E: 120/70 R17
Π: 180/55 R17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
**Όλες οι προδιαγραφές είναι προσωρινές και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση
*** Παρακαλούμε σημειώστε ότι οι τιμές που διατίθενται συνιστούν αποτελέσματα δοκιμών της Honda σε τυποποιημένες συνθήκες, όπως προβλέπονται από την WMTC. Οι δοκιμές πραγματοποιούνται σε κυλιόμενο διάδρομο, χρησιμοποιώντας τη βασική έκδοση της μοτοσυκλέτας με έναν μόνο αναβάτη και χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Η πραγματική κατανάλωση καυσίμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας, τις καιρικές και οδικές συνθήκες, την πίεση των ελαστικών, την τοποθέτηση πρόσθετων αξεσουάρ, τη φόρτωση, το βάρος αναβάτη και συνεπιβάτη και άλλους παράγοντες.
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ