VFR1200X_2018
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Περιπέτεια παντού. Η Honda VFR 1200X Crosstourer διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι, όπου κι αν βρεθείς. Μια εντυπωσιακή μεγάλου κυβισμού και μεγάλων διαστάσεων τουριστική on-off μοτοσικλέτα δίνει στον αναβάτη της την αίσθηση της πρόκλησης και της περιπέτειας.

Με αιχμηρό σχεδιασμό, ακτινωτούς τροχούς και τριγωνικό προβολέα, φανερώνει δίψα για χωματόδρομο. Ο V4 κινητήρας, το προηγμένο σύστημα ανάρτησης και το ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών της δίνουν απόλυτο έλεγχο και άφθονη ισχύ.

Το κλειδί κυματοειδούς κοπής τύπoυ Wave προσφέρει αυξημένα επίπεδα ασφάλειας, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 12V για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών κατά την οδήγηση. Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τον κόσμο;

Περιπέτεια …παντού

Υπάρχει ένας υπέροχος αχαρτογράφητος κόσμος εκεί έξω. Η VFR1200X Crosstourer διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι, όπου κι αν βρεθείς, ότι κι αν βρεθεί στον δρόμο σου. Το προηγμένο σύστημα ανάρτησης των τροχών ενισχύει ακόμη περισσότερο τη διάθεση για νέες συγκινήσεις έξω από το συμβατικό οδικό δίκτυο. Το ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών προσφέρει απόλυτο έλεγχο και χειρισμό ακριβείας σε κάθε έδαφος. Η δύναμη ξεχειλίζει άφθονη από τον V4 κινητήρα των 1.237κ.εκ., ο οποίος έχει ρυθμιστεί ειδικά για άφθονη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Η μοτοσυκλέτα διαθέτει το σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC) , που εξασφαλίζει ότι ο κινητήρας δεν θα μεταφέρει περισσότερη ισχύ, από αυτή που μπορεί να διαχειριστεί ο πίσω τροχός. Το προαιρετικό σύστημα διπλού συμπλέκτη -Dual Clutch Transmission (DCT) προσφέρει ιδανικές συνθήκες για το ταξίδι ή την μετακίνηση στην πόλη, με δύο αυτόματες επιλογές, καθώς και με σειριακή / χειροκίνητη αλλαγή ταχυτήτων. Η επιλογή ‘S’ διαθέτει 3 επίπεδα σπορ οδήγησης.

Η VFR1200X Crosstourer διαθέτει αεραγωγούς στο φέρινγκ οι οποίοι μειώνουν την αντίσταση του αέρα στο μπροστινό τμήμα της μοτοσυκλέτας και μεταφέρουν άφθονο αέρα στα ψυγεία. Οι νέοι προβολείς και η ρυθμιζόμενη ζελατίνα τοποθετήθηκαν πιο χαμηλά και προς το κέντρο της μοτοσυκλέτας, για μεταφορά των μαζών στο κέντρο και καλύτερη προστασία από τον αέρα. Το κλειδί κυματοειδούς κοπής τύπου Wave προσφέρει αυξημένα επίπεδα ασφάλειας, χάρη στην εσωτερική αυλάκωση και την μεγαλύτερη αντοχή του.

Κάτω από τη σέλα υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 12V για τη φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, κατά την οδήγηση. Η στενού προφίλ σέλα επιτρέπει άμεση και σαφή επαφή των ποδιών με το οδόστρωμα, ενώ η χαμηλή σέλα που διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό, χαμηλώνει την απόσταση κατά 20 ακόμη χιλιοστά.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος Unicam 16-βάλβιδος 76° V4
Κυβισμός 1.237 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 130PS (95 kW) / 7.750 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 126 Nm / 6,500 σ.α.λ.
Ταχύτητες 6
Τελική μετάδοση Άξονας
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός PGM-FI
Βάρος* 277 κιλά (287 κιλά DCT)
Φρένα E: Συνδυασμένο ABS. Δύο δίσκοι 310mm 
Π:Συνδυασμένο ABS. Μονός δίσκος 276mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.285 x 915 x 1.460 χιλ.
Ύψος σέλας 850 χιλ.
Απόσταση από το έδαφος 180 χιλ.
Ρεζερβουάρ 21,5 λίτρα
Μέση κατανάλωση 16.1 χλμ/λτ (DCT** 16.7 χλμ/λτ)
Εκπομπές ρύπων CO2 146g/km
Ανάρτηση Ε: Ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι 43 χλστ. με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση επαναφοράς 
Π: Pro-Link , μονό αμορτισέρ με θάλαμο απόσβεσης αερίου, με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση
Ελαστικά E: Tubeless με ακτίνες 19M/C x MT2.50 110/80-R19
Π: Tubeless με ακτίνες 17M/C x MT4.00 150/70-R17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
**Έκδοση Dual Clutch Transmission, δοκιμασμένο σε D-mode.
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ