Z125MONKEY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Ένα από τα θρυλικά μικρά δίκυκλα της Honda επιστρέφει, πιο δυνατό, πιο άνετο και στιβαρό όσο ποτέ.

Τα βασικά στοιχεία θυμίζουν το Ζ50, αλλά η συνολική κατασκευή είναι σύγχρονη και πλήρως συμβατή με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές, με μεγάλες δυνατότητες για άνετη καθημερινή μετακίνηση σε αστικό περιβάλλον.

Εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία και μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα στα 125κ.εκ., το Z125 MONKEY κάνει τη μετακίνηση στην πόλη ακόμα πιο άνετη και ξεκούραστη.

Ενδεικτική τιμή:
Z125 MONKEY ABS: 4.100€

Το Ζετάκι επιστρέφει

To 2017 η Honda συμπλήρωσε το ορόσημο των 100.000.000 πωληθέντων παπιών και παρουσιάζει μια νέα μικρή μοτοσυκλέτα που βασίζεται στο Ζ50, τον θρυλικό “Μπόμπο” που μονοπωλούσε το νεανικό ενδιαφέρον από τη δεκαετία του ’70, μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν.

Με σύγχρονη τεχνολογία και μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρα στα 125κ.εκ., το Z125 MONKEY ήρθε για να θυμίσει πολλά στους παλιούς που το έζησαν και να γνωρίσει στους νεότερους την αυθεντική μορφή των μικρών μοτοσυκλετών πόλης.

Οι ρίζες του Z125 MONKEY είναι πολύ βαθιές. Φτάνουν στη νοσταλγική εποχή των SS50, Ζ50, ST50 Dax, MT-5, MB-5, MTX, MBX και C50. Τα βασικά στοιχεία θυμίζουν το Ζ50, αλλά η συνολική κατασκευή είναι σύγχρονη και πλήρως συμβατή με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές. Αξιοποιώντας τη βασική δομή του MSX, η Honda προσάρμοσε τα κλασικά χαρακτηριστικά του Ζ50 στη νέα της μοτοσυκλέτα.

Οι αισθητά μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω μεγαλύτερου κινητήρα έδωσαν στο Z125 MONKEY πιο στιβαρή εμφάνιση και μεγάλες δυνατότητες για άνετη καθημερινή μετακίνηση σε αστικό περιβάλλον.

Το παρελθόν συνδέεται με το μέλλον, με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Ετοιμάσου για χιλιόμετρα γεμάτα νοσταλγία!

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Αερόψυκτος SOHC 4-χρονος 2-βάλβιδος
Κυβισμός 125 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 6.9kW @ 7,000rpm
Μέγιστη Ροπή 11Nm @ 5,250rpm
Ταχύτητες 4
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος* 107kg
Φρένα Ε: Μονός υδραυλικός δίσκος 220 mm με ABS βασισμένο σε IMU
Π: Μονός υδραυλικός δίσκος 190mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 1.710 x 755 x 1.029 χιλ
Ύψος σέλας 776mm
Απόσταση από το έδαφος 160mm
Ρεζερβουάρ 5,6 λίτρα
Κατανάλωση καυσίμου 67km/litre (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 VASLAX
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό, ανεστραμμένο πιρούνι με διαδρομή 100mm
Π: Δύο αμορτισέρ, με διαδρομή 104mm
Ελαστικά Ε: 120/80-12 65J
Π: 130/80-12 69J
Εγγύηση 2 έτη

*Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ