cb1000r_09_10
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η CB 1000 R δεν είναι απλά «ένα ακόμα» μοντέλο στην γκάμα της Honda. Είναι ΤΟ μοντέλο που γυρίζει σελίδα στην ιστορία της Honda. Μια μοτοσικλέτα που σχεδιάστηκε στην Ευρώπη, για την Ευρώπη.

Πλησιάζεις τη CB και είναι αδύνατο να πιστέψεις ότι αυτή η μοτοσικλέτα έχει στο ρεζερβουάρ το φτερό της Honda. Σίγουρα η πλέον φουτουριστική πρόταση με σχεδιασμό που προδιαθέτει αδρεναλίνη και ένα βλέμμα που διεγείρει

Ο κινητήρας της CBR Fireblade 1000 RR δέχτηκε παρεμβάσεις με ηπιότερο χρονισμό των δύο εκκεντροφόρων, μικρότερες βαλβίδες και βύθισμά, επανασχεδιασμένο θάλαμο καύσης, μειωμένη συμπίεση και νέα χαρτογράφηση.

Ενδεικτική τιμή:
7.400€      

 

 

Το απόλυτο Street Fighter

Η CB 1000R είναι η naked μοτοσυκλέτα της Honda που σχεδιάστηκε για να κυριαρχεί. Με εμφάνιση που προκαλεί και εντυπωσιακές επιδόσεις απευθύνεται σε αναβάτες που αναζητούν τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Τα μοντέρνα γραφικά, η μικρών διαστάσεων αιχμηρή ουρά, μάσκα και οι συμπαγείς διαστάσεις, σας προϊδεάζουν για τον χαρακτήρα της. Ο μικρών διαστάσεων κινητηρας προέρχεται από την CBR1000RR Fireblade και υπόσχεται μοναδικές επιδόσεις.

Έχει άμεση απόκριση και είναι ειδικά ρυθμισμένος για μέγιστη απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Η CB1000 R διατίθεται και σε έκδοση με το σύστημα C-ABS που προσφέρει τέλεια ισορροπία φρεναρίσματος με απόλυτη ασφάλεια. Ο κυνηγός της Honda είναι ο πλέον κυρίαρχος της κατηγορίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τη διαθεσιμότητα των χρωμάτων

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος – 4χρονος – τετρακύλινδρος – DOHC
Κυβισμός 998 cc
Μέγιστη Ισχύς 125 HP / 10.000 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 100 Νm /8.000 σ.α.λ
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 222 kg
Φρένα E: Δίσκος 276mm με 2πίστονες δαγκάνες
Π: Δίσκος 220mm με μονοπίστονη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.156 x 781 x 1.138mm
Ύψος σέλας 825 mm
Απόσταση από το έδαφος 130 mm
Ρεζερβουάρ 17 lit
Μέση κατανάλωση 5,9 lt/100km
Ανάρτηση Ε: ρυθμιζόμενο πιρούνι 41mm
Π: ανάρτηση Pro Link
Ελαστικά E: 120/70-17
Π: 160/60-17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ