cb125f_2015
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Honda CB ανανεώθηκε και δίνει νέα δυναμική και σπορ αισθητική με νέο σχήμα και μεγαλύτερες διαστάσεις για περισσότερη σταθερότητα.

Με σπορ στυλ και αισθητική, νέα μονοκόμματη σέλα και προβολέα, η οδήγηση γίνεται ακόμα πιο άνετη και ευέλικτη τόσο για καθημερινή μετακίνηση όσο και για κοντινές εξορμήσεις.

Ολοκαίνουριος πίνακας οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο, ταχύμετρο και δείκτη βενζίνης, και κινητήρας εξαιρετικής κατανάλωσης για ακόμα πιο οικονομικές μετακινήσεις.

Το ιδανικό μικρό street 125άρι.

Η Honda CB περνά στη δεύτερη γενιά της με νέα αισθητική και νέο σχήμα, προσφέροντας ακόμα περισσότερη ευελιξία στην καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Η κατανάλωσή του αγγίζει τα 51,3km/l (1,94 lt/100km) με αυτονομία της τάξεως των 600km από το 13λιτρο ρεζερβουάρ. Τα ολοκαίνουρια πλαϊνά πλαστικά δεν αποτελούν πλέον τμήμα της μάσκας και η νέα μονοκόμματη σέλα με χαμηλότερο ύψος, στα 775mm από 792mm, διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τους χαμηλότερου ύψους αναβάτες. Το τελικό της εξάτμισης είναι κοντύτερο, ενώ οι χυτοί αλουμινένιοι τροχοί ανανεώθηκαν, με νέο σχήμα στα μπράτσα, αλλά και μεγαλύτερη διάσταση, 18in αντί για 17in, που δίνει στη μοτοσυκλέτα μεγαλύτερη σταθερότητα και περισσότερη ευκολία πάνω από ανωμαλίες του δρόμου. Ο πίνακας οργάνων εμπλουτίστηκε με αναλογικό στροφόμετρο, ταχύμετρο, δείκτη βενζίνης και ενδεικτικές λυχνίες για να δείχνουν την επιλεγμένη σχέση του κιβωτίου.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Αερόψυκτος – 4χρονος – 2βάλβιδος – μονοκύλινδρος, OHC
Κυβισμός 124,7 cc
Μέγιστη Ισχύς 10,6 HP / 7.750 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 10,2 Νm / 6.250 σ.α.λ
Ταχύτητες 5
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 128 kg*
Φρένα E: Δίσκος 240mm 
Π: Ταμπούρο 130mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.036 Χ 767 Χ 1.076mm
Ύψος σέλας 775mm
Απόσταση από το έδαφος 155mm
Ρεζερβουάρ 13 lt
Μέση κατανάλωση 1,94 lt/100km
Ανάρτηση E: Τηλεσκοπικό πιρούνι 31mm 
Π: Διπλά αμορτισέρ
Ελαστικά E: 80/100 18 M/C 47P
Π: 100/90 18 M/C 51P
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ