cbf1000f
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η CBF 1000 έχει δεχθεί μια σειρά από βελτιώσεις ώστε να προσαρμοστεί πλήρως στο Sport Touring προσανατολισμό της.

Η CBF 1000 είναι φιλική προς τον αναβάτη, ενώ συνδυάζει δύναμη και μεγάλες ανέσεις. Είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή κίνηση με στυλ, αλλά και για μεγάλα ταξίδια.

Το φέρινγκ, η σέλα και το τιμόνι ρυθμίζονται εύκολα από τον αναβάτη, παρέχοντας πλήρη προσαρμογή στις απαιτήσεις του.

Τιμή προσφοράς:
9.390€

 

Ταξιδέψτε στην Α’Θέση

Η CBF 1000 έχει δεχθεί μια σειρά από βελτιώσεις ώστε να προσαρμοστεί πλήρως στο Sport Touring προσανατολισμό της. Η λειτουργία της είναι εξαιρετική σε όλο το φάσμα των στροφών, παρέχοντας επιτάχυνση και άμεση απόκριση σε όλους τους ρυθμούς οδήγησης. Η CBF 1000 είναι εφοδιασμένη με κορυφαίας ποιότητας αναρτήσεις που προσφέρουν μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και άνεση σε πολύωρα ταξίδια.

Το ρεζερβουάρ γεμίζει με 19 λίτρα καυσίμου, ποσότητα αρκετή για πολλά χιλιόμετρα χωρίς την ανάγκη συχνού ανεφοδιασμού. Το φέρινγκ, η σέλα και το τιμόνι ρυθμίζονται εύκολα από τον αναβάτη, παρέχοντας πλήρη προσαρμογή στις απαιτήσεις του. Η CBF 1000 είναι φιλική προς τον αναβάτη, ενώ συνδυάζει δύναμη και μεγάλες ανέσεις. Είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή κίνηση με στυλ, αλλά και για μεγάλα ταξίδια.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος – 4χρονος – 16βάλβιδος – τετρακύλινδρος - DOHC
Κυβισμός 998 cc
Μέγιστη Ισχύς 107 HP /9.000 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 93 Νm /6.500 σ.α.λ
Ταχύτητες 6
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 245 kg
Φρένα E: Δίσκος 296mm (C-ABS)
Π: Δίσκος 240mm (C-ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.210 x 780 x 1.220mm
Ύψος σέλας 795 mm
Απόσταση από το έδαφος 135 mm
Ρεζερβουάρ 20 lit
Μέση κατανάλωση 5,5 lt/100km
Ανάρτηση Ε: τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm
Π: ρυθμιζόμενο αμορτισέρ HMAS
Ελαστικά E: 120/70-17
Π: 160/60-17
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ