sh350i
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Το διαχρονικό και μοναδικό στυλ της εμβληματικής σειράς SH «ανεβαίνει» σε νέα επίπεδα με ισχυρότερο κινητήρα, μοντέρνο σχεδιασμό, μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και πλήρη φωτισμό LED.

Η κομψότητα και η λειτουργικότητα ποτέ δεν συνδυάστηκαν καλύτερα. Ξεκούραστη θέση οδήγησης, πλαίσιο σχεδιασμένο με κριτήριο την ασφάλεια και σύστημα HSTC σου προσφέρουν άνετη οδήγηση και αυτοπεποίθηση σε όλες τις συνθήκες.

Λειτουργία Smart Key για ενεργοποίηση του κινητήρα, το ξεκλείδωμα της σέλας και της προαιρετικής κεντρικής βαλίτσας. Θύρα USB-C για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών και νέος LCD πίνακας οργάνων. Τεχνολογικές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Ενδεικτική τιμή:

SH350: 5.650€

SH350 SMART TOP BOX: 6.050€

Όλα τα φώτα πάνω σου

Το SH350i είναι ένα σκούτερ που κάνει αισθητή την παρουσία του στο δρόμο, συνδυάζοντας την premium SH καταγωγή του με ολοκαίνουργια σχεδίαση.

Εξοπλισμένο με ισχυρότερο κινητήρα eSP+, το νέο SH350i προσφέρει ευκολότερη μετακίνηση σε αστικό περιβάλλον και ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο. Το σύστημα Honda Selectable Torque Control (HSTC) ελέγχει και διαχειρίζεται την πρόσφυση του πίσω τροχού, παρέχοντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην οδήγηση, σε όλες τις συνθήκες.

Το νέο πλαίσιο είναι σχεδιασμένο με κριτήριο την ασφάλεια και την ευελιξία. Η θέση οδήγησης είναι άνετη, όρθια και ιδανική για κάθε σωματότυπο αναβάτη. Οι τροχοί των 16 ιντσών μπροστά και πίσω κυλούν ομαλά σε σκληρό οδόστρωμα και παρέχουν σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Η εξαιρετικής λειτουργίας ανάρτηση των τροχών, σε συνδυασμό με τα δισκόφρενα στον μπροστινό και τον πίσω τροχό που ελέγχονται από το σύστημα ABS, ενισχύουν την άνεση και εξασφαλίζουν ασφαλή οδήγηση.

Η νέα πρόσοψη του SH350i το κάνει να ξεχωρίζει. Όλα τα φώτα, συμπεριλαμβανομένων των φλας, έχουν ανασχεδιαστεί και είναι εξαιρετικής απόδοσης μονάδες LED. Το εκλεπτυσμένο στυλ ενισχύεται από τις μοναδικές τεχνολογικές λεπτομέρειες. Η λειτουργία Smart Key επιτρέπει την ενεργοποίηση του κινητήρα, το ξεκλείδωμα της σέλας και της προαιρετικής κεντρικής βαλίτσας (Smart Top Box) παρέχοντας άνεση και η ευκολία στον αναβάτη. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα είναι αρκετός για την αποθήκευση ενός full-face κράνους και διαθέτει πρίζα USB τύπου C για την φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Η μοναδικής σχεδίασης νέα οθόνη LCD προσφέρει πλήρεις και ευανάγνωστες ενδείξεις.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Μονοκύλινδρος, 4-χρονος, υγρόψυκτος SOHC
Κυβισμός 330 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 21.5 kW (29,2 PS) @ 7.500 σ.α.λ.
Μέγιστη Ροπή 32 Nm @ 5.250 σ.α.λ.
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 174 κιλά
Φρένα Ε: Δισκόφρενο 256mm με δαγκάνα δύο εμβόλων
Π: Δισκόφρενο 256mm με δαγκάνα ενός εμβόλου
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.160 x 742 x 1.161 χιλ.
Ύψος σέλας 805 mm
Ρεζερβουάρ 9,1 lit
Μέση κατανάλωση 30 χλμ./λίτρο
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι
Π: Δύο αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 110/70-16
Π: 130/70R-16

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ