-->
sh_300_2016

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Νέες γραμμές και ακόμα πιο ‘σπορτίφ’ φόρμα που προσδίδουν το δυναμισμό που αρμόζει στο κορυφαίο εργαλείο της premium σειράς SH.

Ο 4βάλβιδος κινητήρας με ψεκασμό PGM-FI προσφέρει αυξημένη ροπή & δυνατή επιτάχυνση, και είναι ο πρώτος κινητήρας χαμηλών ρύπων της Honda που πληροί τις προδιαγραφές Euro 4.

Δικάναλο ABS στα εμπρός και πίσω δισκόφρενα, και προηγμένη τεχνολογία Smart Key που αυξάνει το επίπεδο άνεσης και προστασίας.

Το σπορ scooter του σύγχρονου αναβάτη

Το κορυφαίο μοντέλο της γκάμας SH300i της Honda αναβαθμίστηκε εκτενώς, πετυχαίνοντας βελτιωμένη απόκριση του κινητήρα, χωρητικότητα, άνεση και οικονομία. Οι νέες γραμμές και η πιο ‘σπορτίφ’ φόρμα του εκφράζουν σφρίγος και δυναμισμό, δίνοντας έναν premium χαρακτήρα στις καθημερινές μετακινήσεις. Τα νέα εμπρός και πίσω φώτα LED τονίζουν ακόμα περισσότερο το ανανεωμένο στυλ, ενώ το ολοκαίνουριο ατσάλινο πλαίσιο με ελαφρώς μακρύτερο μεταξόνιο 1438mm αυξάνει τη χωρητικότητα κάτω από τη σέλα - χωράει ένα full-face κράνος- διατηρώντας όμως την ευελιξία του.

Ο αναβαθμισμένος μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, 4βάλβιδος κινητήρας 279cc – με ψεκασμό PGM-FI – έχει βελτιωθεί σημαντικά χάρη στη χρήση νέων τεχνολογιών και ρουλεμάν χαμηλής τριβής , και αποδίδει μεγαλύτερη ροπή για άμεση επιτάχυνση στις χαμηλές και τις μεσαίες στροφές. Χαρακτηριστικό είναι ότι αποτελεί τον πρώτο κινητήρα χαμηλών ρύπων της Honda που πληροί τις προδιαγραφές Euro 4.

Το επίπεδο άνεσης και προστασίας αυξάνεται με την προσθήκη τεχνολογίας Smart Key που λειτουργεί σε συνδυασμό με ένα μπουτόν επιλογής τοποθετημένο στη δεξιά εμπρός υποδοχή όταν ο αναβάτης βρίσκεται σε απόσταση εντός δύο μέτρων από το σκούτερ. Τέλος, το ανανεωμένο SH300i διαθέτει δικάναλο ABS στα εμπρός και πίσω δισκόφρενα, και μπροστινό τηλεσκοπικό πιρούνι 35mm που προσφέρει υψηλή οδηγική ποιότητα και ακριβή έλεγχο, σε συνδυασμό με δύο ρυθμιζόμενης προ-φόρτισης πίσω αμορτισέρ και ψαλίδι από χυτό αλουμίνιο.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος – 4χρονος – 4βάλβιδος – μονοκύλινδρος-
Κυβισμός 279 cc
Μέγιστη Ισχύς 25 HP / 8.500 σ.α.λ
Μέγιστη Ροπή 25,5 Νm /5.000 σ.α.λ
Ταχύτητες Αυτόματο κιβώτιο
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός Ψεκασμός PGM-FI
Βάρος 169 kg (με ABS)*
Φρένα E: Δίσκος 256mm (σύστημα ABS)
Π: Δίσκος 256mm (σύστημα ABS)
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2,130 x 730 x 1,195mm
Ύψος σέλας 805mm
Απόσταση από το έδαφος 130mm
Ρεζερβουάρ 9,1 lit
Μέση κατανάλωση 3,0 lt/100km
Ανάρτηση Ε: Τηλεσκοπικό πιρούνι 35mm
Π: Διπλά αμορτισέρ
Ελαστικά Ε: 110/70-16 (52S)
Π: 130/70R-16 (61S)
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)

 

Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ