Street | CB 300R
Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
CB300R
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΡΑ
Muted

CB 300R

Line
UPGRADE TO ATTITUDE
CB 300R
CB300R

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ

Τι άλλο χρειάζεστε; Για την ώρα, τίποτα περισσότερο.

Το CB300R σας ανταποκρίνεται σε κάθε εντολή με ακρίβεια χειρουργού. Αντιδρά άμεσα στην κάθε σου σκέψη. Ο ήχος εξάτμισης συναρπάζει καθώς ανοίγεις το γκάζι, εξερευνώντας την επιτάχυνση του κινητήρα, ενώ το ελαφρύ πλαίσιο έχει σαν αποτέλεσμα τον πλήρη έλεγχο και μεγαλύτερη ευελιξία.

Αυτό είναι οδήγηση!

NEO SPORTS CAFE
ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ
ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
NEO SPORTS CAFE

ΚΛΑΣΙΚOΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ας το παραδεχτούμε, η μοτοσικλέτα είναι προσωπική υπόθεση. Η μοτοσυκλέτα που οδηγείτε σηματοδοτεί την προσωπικότητά σας. Όλα τα μοντέλα αυτής της σειράς CB δεν είναι απλά retro-vintage μοτοσυκλέτες, αλλά περισσότερο νεοκλασικές, δηλαδή, σύγχρονες μοτοσυκλέτες που συνδυάζουν κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία με μοντέρνες τεχνικές.

Η premium ανάρτηση και τα φρένα εξασφαλίζουν ελαφρύ, σίγουρο χειρισμό που οδηγείται από έναν ζωηρό κινητήρα που ανταμείβει με ροπή και ισχύ. Μην μένεις πίσω.

Απελευθερώσου!

ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ

Τη μινιμαλιστική φιλοσοφία της CB300R υποστηρίζει μία δομή πλαισίου από σωληνωτό και πρεσαριστό ατσάλι, τύπου διαμάντι. Ατσάλινο είναι και το πίσω ψαλίδι.

Το ανεστραμμένο πιρούνι Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP) USD 41 χλστ. είναι ένα σημαντικό στοιχείο αναβάθμισης για το 22YM. Τη λειτουργία πέδησης διαχειρίζεται, μπροστά, ένας πλευστός δίσκος 296 χλστ. χωρίς έδραση στην πλήμνη του τροχού  με ακτινικά τοποθετημένη τετραπίστονη δαγκάνα της Nissin, και πίσω, ένας δίσκος 220 χλστ. μέσω μονοπίστονης δαγκάνας. Οι δυνάμεις πέδησης ρυθμίζονται από ένα δικάναλο ABS. Το υψηλών προδιαγραφών σύστημα λειτουργεί μέσω μιας μονάδας IMU (Inertial Measurement Unit) ώστε να κατανέμεται με ακρίβεια η ισχύς πέδησης εμπρός, πίσω ανάλογα με τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας.

Ένα πίσω radial ελαστικό 150/60R-17 συνδυάζεται με radial εμπρός ελαστικό 110/70R-17.

ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ

Συνδυάζοντας έναν εύστροφο, υδρόψυκτο, μονοκύλινδρο κινητήρα 286κ.εκ., με νέο μονόδρομο συμπλέκτη ολίσθησης/υποβοήθησης (assist/slipper) και συμμόρφωση με το πρότυπο EURO5 για το 22YM, και επιπλέον τη μοναδική παρουσία μιας γυμνής μοτοσυκλέτας Neo Sports Cafe, η CB300R διαθέτει την τέλεια φόρμουλα για να προσελκύει και να εμπνέει αναβάτες νεαρής ηλικίας.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

Είναι η υψηλή ποιότητα των λεπτομερειών που κάνουν την διαφορά. Η εξαιρετικά λεπτή LCD οθόνη οργώνων, δίνει άμεσα την απαραίτητη πληροφόρηση. Η σέλα είναι εξαιρετική άνετη και ανθεκτική. Το Mechanical Art είναι η επιθυμία να προβάλλεις την ομορφιά των διαφόρων μηχανικών στοιχείων στα οποία η Honda ανέκαθεν έδινε μεγάλη σημασία. Το CB300R αποπνέει μία ιδιαίτερη γοητεία.

-ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-

Compare
Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Help me choose
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Επίλεξε την κατάλληλη μοτοσυκλέτα για εσένα
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Book a test ride
TEST RIDE
Κλείσε ένα test ride με την αγαπημένη σου HONDA
TEST RIDE
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διάλεξε το κατάστημα ή συνεργείο που σε εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Βρες το φυλλάδιο για το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σου
ΦΥΛΛΑΔΙΑ