Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

CBR 600RR: Awaken the race

Γεννημένο στην πίστα, ζωντανεύει στο δρόμο. Το νέο CBR600RR είναι ένα supersport που αναπτύχθηκε από την HRC με εκπληκτικό τετρακύλινδρο κινητήρα και ευέλικτο πλαίσιο και τιμόνι. Ηλεκτρονικά και αεροδυναμικά πακέτα κατευθείαν από το RC213V-S επιπέδου MotoGP. Είστε έτοιμοι για έλεγχο επόμενου επιπέδου;

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Race bred performance

Παράγοντας 89 kW (119hp), ο κινητήρας εκτοξεύει απευθείας 14.250 σ.α.λ. αδρεναλίνης – και κορυφαία ταχύτητα – και ισχυρή ροπή 63 Nm, με ευρεία εξάπλωση για ομαλή οδήγηση στις εξόδους από τις στροφές. Οι συντονισμένες θύρες εισόδου τροφοδοτούνται από σώματα γκαζιού 44 mm, εξασφαλίζοντας μέγιστη ροή αερίου στις υψηλές στροφές. Βελτιώνονται ακόμα περισσότερο η κυλινδροκεφαλή, το γρανάζι βαλβίδων και ο χρονισμός, ο στροφαλοφόρος άξονας και η εξάτμιση. Ο κινητήρας είναι επίσης συμβατός με EURO5 και OBD2-2.

ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MOTO GP

Φαίνεται γρήγορη, γιατί είναι γρήγορη. Η CBR1000RR-R Fireblade ήταν το σημείο εκκίνησης μας για την εμφάνιση της CBR600RR. Και καθώς το RC213V-S ήταν η βασική γραμμή του Fireblade, αυτό σημαίνει μια επιθετική μούρη, μειώνοντας την αντίσταση στον αέρα, φέρνοντας τα πτερύγια για να παράγουν σταθερή κάθετη δύναμη κατά την είσοδο στις στροφές και κατά την επιτάχυνση. Δρόμος ή πίστα, αυτή η μοτοσυκλέτα έχει αγωνιστική γενεαλογία.

ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Razor-Fast Chassis Agility

Το σκέφτεσαι; η CBR600RR το κάνει. Το βάρος είναι μόλις 193 κιλά. Το πλαίσιο αλουμινίου με διπλό στύλο τοποθετεί το φορτίο καυσίμου σε χαμηλό επίπεδο για βέλτιστη συγκέντρωση μάζας ενώ ο κινητήρας βρίσκεται κοντά στο κέντρο βάρους, δίνοντας άμεση αντίδραση στις κινήσεις της μοτοσυκλέτας. Πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση – πιρούνια Big Piston USD Showa 41 mm και πίσω αμορτισέρ Pro-Link – και αλουμινένιο ψαλίδι προσφέρουν αίσθηση στο κράτημα του ελαστικού. Οι μπροστινές δαγκάνες με ακτινική βάση τεσσάρων εμβόλων παρέχουν τεράστια ισχύ ακινητοποίησης.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Με προδιαγραφές MotoGP,το σύστημα Throttle-by-Wire – και IMU 6 αξόνων – υπάρχουν 5 επίπεδα ισχύος και 3 επίπεδα πέδησης κινητήρα για να διαλέξετε, 9-επίπεδο Honda Selectable Torque Control (HSTC) δίνει φυσική ανάδραση καθώς διαχειρίζεται την πρόσφυση του πίσω τροχού. Το cornering ABS, ο μονόδρομος συμπλέκτης και ο ηλεκτρονικός αποσβεστήρας τιμονιού (HESD) της Honda προσφέρουν την αυτοπεποίθηση να πιέζετε δυνατά μέσα και έξω από τις στροφές.

NEW CBR600RR
AWAKEN THE RACE
Muted

Pure Supersport DNA

Inline Four-Cylinder Engine

600cc

Maximum Power

89kW

Maximum Torque

63Nm

Kerb Weight

193kg

Honda Γνήσια Αξεσουάρ

Honda Motorcycles App

Κάνε την αγαπημένη σου Honda δική σου μέσω της εφαρμογής Honda Motorcycles Europe. Είναι εύκολο. Επίλεξε τη μοτοσυκλέτα στο χρώμα που επιθυμείς. Στη συνέχεια, δες πώς φαίνεται να βρίσκεται στο δικό σου χώρο μέσω της λειτουργίας AR. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος κατάλογος αξεσουάρ, ώστε να μπορείς να προσθέσεις τα αξεσουάρ της επιλογής σου. Δες την μοτοσυκλέτα όπως ακριβώς την φαντάζεσαι!

Rotate360 μοίρες

Επιλέξτε ποιά σας ταιριάζει
CBR1000RR SP
CBR600RR

CBR1000RR SP

CBR600RR

Our Fastest Motorcycles Are All in the Details
CBR Tricolour paint
CBR Tricolour paint
Ένα αγωνιστικό concept που κερδίζει, κόκκινο για το πάθος, μπλε για τα τεχνικά και άσπρο για τους πελάτες της μηχανοκίνησης.
Φτιαγμένο από τους καλύτερους
Φτιαγμένο από τους καλύτερους
Όπως την CBR1000RR-R, οι μηχανικοί του HRC έφτιαξαν την CBR600RR.
Το φτερό της Honda
Το φτερό της Honda
Όπως και στο RC213V-S, το φτερό της Honda το βρίσκεις στις premium μοτοσυκλέτες της.

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ