GOLDWING-18MY
start your engines

Επικοινωνήστε μαζί μας


Τα δεδομένα σας θα τύχουν επεξεργασίας για τους παρακάτω σκοπούς:

 •   • Για την αποστολή ή επικοινωνία ενημερωτικού και προωθητικού υλικού που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας μέσω:

      Email: *

      Τηλεφώνου: *

      SMS: *


 •   • Για την κατάρτιση προφίλ με σκοπό την εξατομίκευση υπηρεσιών και προϊόντων: *

      


 •   • Για στατιστικούς σκοπούς: *

      

Η Εταιρεία έχει λάβει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τους ανωτέρω σκοπούς, τους οποίους εσείς επιλέγετε με την παρούσα φόρμα και για χρονική διάρκεια τριών (3) ετών. Μετά την πάροδο του διαστήματος αυτού τα δεδομένα καταστρέφονται/διαγράφονται οριστικά. Τα δεδομένα σας δύναται να διαβιβαστούν στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων εμπόρων της «ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ Α.Ε.Β.Μ.Ε» και σε τρίτες διαφημιστικές εταιρείες.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή με γραπτό ή ηλεκτρονικό αίτημα σας προς τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (210-3483329, dpo@saracakis.gr) της εταιρίας να ασκήσετε τα δικαιώματα που προβλέπει ο ως άνω Κανονισμός συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος ενημέρωσης και πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής (δικαίωμα στην λήθη), περιορισμού της επεξεργασίας, φορητότητας και του δικαιώματος αντίρρησης ως προς την παραπάνω επεξεργασία.

Επίσης, διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μπορεί να δεχθεί και την υποβολή σχετικών παραπόνων είτε σε γραπτή μορφή στο πρωτόκολλό της (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα) είτε ηλεκτρονικά (www.dpa.gr).

Τα πεδία με *
είναι υποχρεωτικά
 

Χρηματοδότηση:

Υπολογισμός

Αποτελέσματα:

Το ποσό της δόσης είναι ενδεικτικό και υπολογίζεται βάσει του προαιρετικού προγράμματος χρηματοδότησης που έχετε επιλέξει για το μοντέλο που σας ενδιαφέρει. Στο εν λόγω ποσό συμπεριλαβάνονται τα έξοδα φακέλου και η εισφορά 0,6%. Για την πιο αναλυτική ενημέρωσή σας παρακαλούμε απευθυνθείτε στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Honda Moto.

*Χρηματοδότηση μέσω Alpha Bank

Η νέα GL1800B σε ταξιδεύει με μοναδικό στυλ. Η πολυτελής μοτοσυκλέτα συνδυάζει τις ταξιδιωτικές αρετές Goldwing με πρωτόγνωρη ευελιξία και άνεση.

Ο αξεπέραστος σχεδιασμός, η υπέροχη θέση οδήγησης και τα πληρέστατα όργανα παρέχουν μια μοναδική εμπειρία στον αναβάτη. Η άνεση και ο εύκολος χειρισμός της GL1800B υπόσχονται συναρπαστικά ταξίδια.

Ο 6-κύλινδρος κινητήρας, το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου γκαζιού με 4 riding modes και η πληθώρα προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, παρέχουν ασφάλεια και μεγάλη αυτοπεποίθηση στον αναβάτη.

Μια υπερμοτοσυκλέτα υψηλού τουρισμού

Η νέα GL1800B είναι ελαφρύτερη και με τις μικρότερες διαστάσεις που είχε ποτέ μια Goldwing. Η απόλυτη μοτοσυκλέτα τουρισμού συνδυάζει τις ταξιδιωτικές αρετές Goldwing με μοναδικό στυλ και πρωτόγνωρη ευελιξία.

Ο 6-κύλινδρος κινητήρας είναι εφοδιασμένος με 6-τάχυτο κιβώτιο και ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου γκαζιού (Throttle By Wire - TBW) με 4 riding modes. Η υπέροχη θέση οδήγησης και τα πληρέστατα ευανάγνωστα όργανα παρέχουν μεγάλη άνεση και εύκολο χειρισμό στον αναβάτη. Η εργονομία της παίζει καθοριστικό ρόλο σε κάθε σου ταξίδι.

Η καινοτόμα μπροστινή ανάρτηση, το μονόμπρατσο Pro-Arm και η πληθώρα προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων, παρέχουν ασφάλεια και μεγάλη αυτοπεποίθηση στον αναβάτη. Η Goldwing διαθέτει εύκολα στον χειρισμό χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα και το τιμόνι, που ελέγχονται απόλυτα ακόμη και όταν ο αναβάτης φοράει γάντια. Σε ότι αφορά την επικοινωνία, το νέο προηγμένο σύστημα Apple CarPlay παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης με iPhone* και προσφέρει στον αναβάτη τη δυνατότητα άμεσης και εύκολης επικοινωνίας, όπου κι αν βρίσκεται.

Η νέα GL1800B Goldwing είναι η πολυτελής μοτοσυκλέτα τουρισμού που σε προκαλεί να εξερευνήσεις νέες διαδρομές. Είναι όμως και η μοτοσυκλέτα που θα κινηθεί καθημερινά, με άνεση, ασφάλεια και ευελιξία. Άνοιξε το γκάζι και ζήσε διαδρομές που δεν είχες φανταστεί ποτέ.

Διαθέσιμα Χρώματα

Γιατί να επιλέξεις αυθεντικά αξεσουάρ Honda.

Το γούστο του καθενός είναι σα μια προσωπική δήλωση. Είναι μια δήλωση ελευθερίας. Την ελευθερία του να βγει ο καθένας στο δρόμο με ένα στυλ αποκλειστικά δικό του. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda σας βοηθάνε να καθορίσετε αυτό το στυλ. Άσχετα εάν σας αρέσει το χρώμιο ή το δέρμα, εάν θέλετε να μη περνάτε απαρατήρητοι ή να δείχνετε πιο χαμηλού προφίλ, οι εναλλακτικές είναι ατελείωτες. Είναι καιρός να κάνετε τη φαντασία σας πραγματικότητα.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε μόνο αυθεντικά αξεσουάρ της Honda που έχουν σχεδιαστεί και δοκιμαστεί αποκλειστικά για τη δική σας μοτοσυκλέτα. Ακριβώς επειδή η Honda δεν είναι σε θέση να δοκιμάσει τα αξεσουάρ άλλων κατασκευαστών, ο αναβάτης είναι υπεύθυνος για την κατάλληλη επιλογή, εγκατάσταση και χρήση άλλων αξεσουάρ, επειδή ακριβώς μπορεί να ακυρώσει την εγγύηση της μοτοσυκλέτας σας κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργάτη της Honda σχετικά.

Η Honda είναι συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας. Η φήμη της Honda θα ήταν μάλλον και ο βασικός λόγος που επιλέξατε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσυκλέτα, μια εξωλέμβια ή κάποιο από εξειδικευμένα οχήματα και εργαλεία της γκάμας της Honda. Τα αυθεντικά αξεσουάρ της Honda δεν έχουν να κάνουν με κάποια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος. Μάλιστα, αυτά είναι τα αξεσουάρ που έχουν εγκριθεί από τους μηχανικούς που αρχικά σχεδίασαν το προϊόν Honda που αγοράσατε. Αυτό διασφαλίζει όχι μόνο ότι είναι σχεδιαστικά όμορφα, αλλά και ότι έχουν και τη σωστή εφαρμογή στο προϊόν. Χρώμιο, δέρμα, παρμπρίζ... έχουμε ότι ακριβώς ψάχνετε. Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει.

Κινητήρας Υγρόψυκτος 4-χρονος 12-βάλβιδος 1ΕΕΚ 6-κύλινδρος
Κυβισμός 1.833 κ.εκ.
Μέγιστη Ισχύς 126,5hp @ 5.500rpm
Μέγιστη Ροπή 170Nm@4.500 σ.α.λ. 
Ταχύτητες 5 ταχύτητες συμπ. Overdrive και όπισθεν με ηλεκτρική υποβοήθηση
Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός ψεκασμός PGM-Fi με αυτόματο τσοκ
Βάρος 365 κιλά
Φρένα E: Δύο πλευστοί υδραυλικοί δίσκοι wave 320 χιλ. ακτινικές δαγκάνες 6 εμβόλων
Π: Υδραυλικός δίσκος 316 χιλ. με δαγκάνα 3 εμβόλων Επίσης λεβιές χειρόφρενου στο μοντέλο DCT με επιπρόσθετη δαγκάνα
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ) 2.475 x 925 x 1.340 χιλ
Ύψος σέλας 745 χιλ
Απόσταση από το έδαφος 130 χιλ
Ρεζερβουάρ 21,1 λίτρα
Μέση κατανάλωση 17,9 χλμ/λτ (WMTC mode)
Εκπομπές ρύπων CO2 128 γρ/χλμ
Ανάρτηση E: Ανάρτηση διαδρομής 110 χλστ. με διπλά ψαλίδια
Π: Μονό αμορτισέρ, ψαλίδι Pro-Link με διαδρομή 105 χλστ
Ελαστικά Ε: 130/70-18
Π: 200/55-16
Εγγύηση 2 έτη *Βάρος γεμάτης μοτοσυκλέτας (καύσιμα, λιπαντικά, υγρά φρένων)
Δεν υπάρχουν αξεσουάρ γι' αυτό το προϊόν.

CBR SERIES
ADVENTURE
STREET
OFFROAD
SCOOTER
ΠΑΠΙΑ