Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

ST125 DAX: RIDING IS FUN

Γι' αυτό το Dax επέστρεψε. Γεννημένο στα τέλη της δεκαετίας του 1960, όλες οι αρετές που το έκαναν τόσο καλό τότε – μικρό μέγεθος, εύχρηστος κινητήρας και ελαφρύ τιμόνι – το κάνουν ακόμα πιο απολαυστικό σήμερα. Προσθέσαμε περισσότερη ισχύ, αναβαθμισμένο πλαίσιο, ανάρτηση και φρένα, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια: Χαλάρωσε, η οδήγηση είναι διασκεδαστική.

ΝΕΟ RETRO ΓΟΗΤΕΙΑ
ΛΙΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
ΣΤΙΒΑΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ
ΝΕΟ RETRO ΓΟΗΤΕΙΑ

Γιατί ονομάζεται Dax;

Ένα πραγματικό και όχι ψεύτικο ρετρό στυλ. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο στιλ που κάνει κάποιες μοτοσυκλέτες να ξεχωρίζουν και το Dax το διαθέτει σε αφθονία χάρη στο εμβληματικό του πλαίσιο σχήματος T. Είναι αυτό στο οποίο η μοτοσυκλέτα οφείλει το όνομά της: καθώς εκτείνεται από την κάτω πλευρά της σέλας μέχρι το τιμόνι, και σε μικρούς τροχούς 12ιντσών.

H εμφάνισή του θυμίζει τον λατρεμένο ανά τον κόσμο σκύλο Dachshund, κοινώς "Λουκάνικο" όπως είναι ευρέως γνωστός

ΛΙΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Τι άλλο χρειάζεσαι;

Το Dax είναι για όλους. Σκανδαλιστική γοητεία και ευκολοδήγητος χαρακτήρας.

Ξεκινώντας με ύψος καθίσματος μόλις 775 mm και φυσικό έλεγχο από μια χαλαρή, όρθια θέση οδήγησης. Ένα ατσάλινο πλαίσιο προσφέρει αντοχή και φιλοξενεί το ρεζερβουάρ καυσίμου ενώ το ανεστραμμένο πιρούνι (USD) των 31mm, τα πίσω διπλά αμορτισέρ και οι τροχοί των 12 ιντσών με τα χοντρά ελαστικά προσφέρουν ευελιξία και καλή απόδοση ανάρτησης. Το φρενάρισμα αναλαμβάνουν υδραυλικοί δίσκοι μπροστά και πίσω με έλεγχο ABS.

ΣΤΙΒΑΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Ανοίγεις το γκάζι και φεύγεις

Χάρη στην ισχυρή απόδοση του κινητήρα ακόμα και με δύο αναβάτες η μοτοσυκλέτα μπορεί να ταξιδεύει με 90km/h, με ζωηρή επιτάχυνση από χαμηλές ταχύτητες, ό,τι ακριβώς χρειάζεται για απολαυστικές βόλτες στην πόλη. Στην αριστερή πλευρά της μοτοσυκλέτας το χαρακτηριστικό οβάλ φιλτροκούτι, το φίλτρο και ο σωλήνας εισαγωγής διασφαλίζουν ομαλή, αποτελεσματική ροή καθαρού αέρα, πετυχαίνοντας ζωηρή απόκριση του γκαζιού και οδηγησιμότητα. Το ψηλά τοποθετημένο τελικό της εξάτμισης και η θερμική προστασία παραπέμπουν στη χρυσή εποχή μοτοσυκλετών της δεκαετίας του ‘70. Υποστηρίζοντας το χαλαρό και ευκολοδήγητο χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, το κιβώτιο είναι μία μονάδα 4 σχέσεων με λειτουργία μέσω φυγοκεντρικού συμπλέκτη, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται συμπλέκτης στο τιμόνι. Όταν η μοτοσυκλέτα είναι σταματημένη, ο αναβάτης απλά επιλέγει την απαιτούμενη σχέση από το λεβιέ στο αριστερό πόδι και, καθώς ανοίγει το γκάζι, ο συμπλέκτης λειτουργεί αυτόματα και το ίδιο συμβαίνει με κάθε αλλαγή σχέσης, είτε στο ανέβασμα είτε στο κατέβασμα.

ΜΙΚΡΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ

ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ένα χρωμιωμένο φτερό αποτελεί βασικό στοιχείο και βρίσκεται κάτω από τον υποβλητικό, στρογγυλό προβολέα. Τη γοητεία των φώτων επιτείνει η χρήση στρογγυλών λυχνιών LED και τα εμπρός φλας/φώτα θέσης που τοποθετούνται ανάμεσα στις δέσμες της μεσαίας και της μεγάλης σκάλας. Η συμπαγής οθόνη οργάνων LCD είναι στρογγυλή με ανοιχτόχρωμες ενδείξεις σε σκούρο φόντο ενώ το πίσω φως και τα πίσω φλας είναι επίσης τεχνολογίας LED όπως ο προβολέας.

Υπάρχει μία προσεγμένη χρωμιωμένη λαβή για το συνεπιβάτη, ενώ ένα κάλυμμα προστατεύει την αλυσίδα από τις καιρικές συνθήκες και το χαλαρό ντύσιμο. Προαιρετικά, διατίθενται μία πίσω σχάρα και θερμαινόμενα γκριπ.

ST125 DAX
RIDING IS FUN
Muted
ST125_DAX

ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΑΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.

Από το πρώτο άνοιγμα του γκαζιού, αισθάνεσαι ελεύθερος.

Αυτό κάνει το Dax. Μοναδικό, εύκολο, εύχρηστο και πολύ διασκεδαστικό. Αυτό είναι το νέο Honda Dax. Ένας πιστός φίλος που έρχεται από τα παλιά για να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις.

Honda Γνήσια Αξεσουάρ

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ