Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

SUPER CUB 125: Ο κόσμος σε κίνηση

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΕΣΗ
ΣΩΛΗΝΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΓΟΗΤΕΙΑ

Όμορφος σχεδιασμός.

Το διαχρονικά επιβλητικό στυλ του Super Cub 125 , με προστατευτική ποδιά για τα πόδια και τα καλυμμένα μηχανικά μέρη, παραμένει ίδιο, και πρόκειται για μία σχεδίαση που φέρνει στο μυαλό μία μόνο λέξη: Παγκοσμιότητα (‘universality’). Δηλαδή, πρέπει να μπορεί να χρησιμοποιείται από πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Βασικό στοιχείο αυτής της φιλοσοφίας είναι η σιλουέτα σχήματος S, που ξεκινά πίσω από την ποδιά και καταλήγει στο πίσω φτερό, κάνοντας την πρόσβαση εύκολη υπόθεση. Σέλα και μαρσπιέ συνεπιβάτη αποτελούν πλέον στάνταρ εξοπλισμό.

 

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Πρακτικό και ευέλικτο.

Ένας ολοκαίνουργιος συμβατός με τις Euro 5 προδιαγραφές κινητήρας τροφοδοτεί το Super Cub C125. Αερόψυκτος με διβάλβιδη κυλινδροκεφαλή SOHC, είναι ανθεκτικός και σχεδιασμένος για μέγιστη ευκολία χρήσης, ισχύ και οικονομία καυσίμου. Η μέγιστη ισχύς φτάνει τα 7.2kW (9,8 Ps) και έχει εξαιρετική κατανάλωση 1.5lit./100km (66,7km/l) (WMTC mode) προσδίδοντάς αυτονομία περίπου 250km από το ρεζερβουάρ 3,7 λίτρων. Το κιβώτιο παραμένει 4τάχυτο και λειτουργεί μέσω αυτόματου φυγοκεντρικού συμπλέκτη, χωρίς την ανάγκη για μανέτα συμπλέκτη.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΕΣΗ

Εξελιγμένη τεχνολογία.

Αρχικά σχεδιασμένο για έναν αναβάτη, το Super Cub C125, έρχεται τώρα στον βασικό εξοπλισμό με θέση και μαρσπιέ συνεπιβάτη. Όλος ο φωτισμός είναι τεχνολογίας LED . Μία σύγχρονη επιπλέον πινελιά είναι το Honda Smart Key, που ελέγχει και το immobiliser ως  πρόσθετο αντικλεπτικό σύστημα, ενώ εφοδιάζεται και με λειτουργία ‘απάντησης’ μέσω της οποίας τα φλας αναβοσβήνουν πιέζοντας ένα μπουτόν του Smart Key για να βρίσκει ο αναβάτης εύκολα το όχημά του σε πολυσύχναστους χώρους στάθμευσης.

ΣΩΛΗΝΩΤΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Σκληρή κατασκευή.

Το σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο τύπου ραχοκοκαλιάς προσφέρει ισορροπία ακαμψίας προσεκτικά ρυθμισμένη γύρω από την κεφαλή του τιμονιού και τις βάσεις έδρασης του κινητήρα για βελτιστοποίηση των επιδόσεων. Το τηλεσκοπικό πιρούνι έχει διαδρομή 100mm, με νέα ελατήρια που βελτιώνουν το έλεγχο. Τα δύο πίσω αμορτισέρ χρησιμοποιούν νέα ελατήρια και υλικά τερματισμού συμπίεσης για πιο άνετη οδήγηση σε δρόμους με ανωμαλίες, ενώ κομψές ζάντες 17” από χυτό αλουμίνιο αυξάνουν τη σταθερότητα και την ακρίβεια διεύθυνσης.

SUPER CUB 125

ΓΟΗΤΕΙΑ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Το Super Cub δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας

Μετά από 100 εκατομμύρια πωλήσεις και περισσότερα από 60 χρόνια παραγωγής, οι αρετές του Super Cub 125, στυλ, αξιοπιστία, οικονομία και γνήσια πρακτικότητα, παρέμειναν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. Aθόρυβα και διακριτικά, κατάφερε αυτό ακριβώς που επιθυμούσαν οι Soichiro και Takeo, να προσφέρει χαρά παίζοντας χρήσιμο ρόλο στις ζωές των ανθρώπων Το παγκόσμιο best-seller αποκτά πλέον συμβατότητα με τα πρότυπα EURO5 με ένα νέο, ισχυρότερο και πιο αποδοτικό αερόψυκτο κινητήρα. Σέλα και μαρσπιέ συνεπιβάτη περιλαμβάνονται τώρα στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ οι νέες ρυθμίσεις της ανάρτησης βελτιώνουν την ποιότητα κύλισης.

ΠΑΠΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Κατασκευασμένο με γνώμονα την ευχαρίστηση του αναβάτη.

Τα γκριπ τοποθετούνται σε μία φυσική, εύχρηστη θέση, η οποία σε συνδυασμό με την όρθια θέση του αναβάτη, εξασφαλίζει άριστη μπροστινή και σφαιρική ορατότητα. Η χρήση αφρού ουρεθάνης μεγαλύτερης πυκνότητας και πάχους αναβαθμίζει την άνεση στη σέλα, η οποία είναι φαλτσοκομμένη στα εμπρός πλαϊνά τμήματα, για να φτάνουν πιο εύκολα τα πόδια του αναβάτη στο έδαφος.

Αποδοτικός και αξιόπιστος, ο νέος αερόψυκτος κινητήρας 124cc, έχει εξαιρετική κατανάλωση 1.5lit./100km (66,7km/l) (WMTC mode) προσδίδοντάς του αυτονομία περίπου 250km από το ρεζερβουάρ 3,7 λίτρων. Το κιβώτιο παραμένει 4τάχυτο και σύμφωνα με την παράδοση του Super Cub  λειτουργεί μέσω αυτόματου φυγοκεντρικού συμπλέκτη, χωρίς την ανάγκη για μανέτα συμπλέκτη. Ο απολαυστικός και ευκολοδήγητος χαρακτήρας ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο τύπου ραχοκοκαλιάς, το οποίο προσφέρει ισορροπία ακαμψίας προσεκτικά ρυθμισμένη γύρω από την κεφαλή του τιμονιού και τις βάσεις έδρασης του κινητήρα των 124cc, για βελτιστοποίηση των επιδόσεων.

Όλος ο φωτισμός είναι τεχνολογίας LED ενώ τα όργανα αναδεικνύουν το βάθος της συνολικής σχεδίασης. Μία ακόμη σύγχρονη πινελιά είναι το Honda Smart Key, που ελέγχει και το immobiliser ως ένα πρόσθετο αντικλεπτικό σύστημα.

super cub 125 super cub 125
super cub 125
super cub 125

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Το Super Cub έχει συνδέσει το όνομά του με αξιοσημείωτα επιτεύγματα.

Το πρώτο Super Cub C100 παρουσιάστηκε το 1958, 10 χρόνια μετά την ίδρυση της Honda. Σχεδιασμένο από τον Soichiro Honda και τον επί μακρόν συνεργάτη του Takeo Fujisawa, είχε συγκεκριμένο σκοπό‘να προσφέρει χαρά παίζοντας χρήσιμο ρόλο στις ζωές των ανθρώπων’.

Σχεδόν 60 χρόνια αργότερα, το 2017, το Super Cub πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο παραγωγής με 100 εκατομμύρια μονάδες, που το ανέδειξε στο πιο δημοφιλές μηχανοκίνητο όχημα που έχε κυκλοφορήσει ποτέ στον κόσμο.

SUPER CUB 125

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ