Adventure | CRF1100 AFRICA TWIN ADVENTURE
Στην παρακάτω σελίδα απεικονίζονται χρώματα και από παλιότερα MY.
Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
A WHOLE WORLD TO RIDE
CRF1100 AFRICA TWIN ADVENTURE
Muted

CRF1100 AFRICA TWIN ADVENTURE

Line
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ
CRF1100 AFRICA TWIN ADVENTURE
CRF1100 ADVENTURE

ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Σε περιμένει....

Τα ταξίδια σε συγκινούν. Σε αλλάζουν. Νέα μέρη. Νέοι Ανθρωποι. Νέες Εμπειρίες. Μια ζωή με όμορφες αναμνήσεις. Κάθε ταξίδι ξεκινά με μια αίσθηση προσμονής για το μέλλον και τελειώνει με μια χροιά νοσταλγίας, μια έμφυτη επιθυμία να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε από την αρχή το επόμενο ταξίδι. Η Africa Twin Adventure Sports ανοίγει έναν ολόκληρο κόσμο και θα σας συγκινήσει όσο τίποτα άλλο.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

Ξεκινήστε με τις εκπληκτικές ικανότητες του Africa Twin και προσθέστε...

Βελτιωμένη προστασία από το αέρα, μεγαλύτερο ρεζερβουάρ καυσίμου, μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης και 6ταχυτήτων DCT. Και έχεις την τέλεια μοτοσυκλέτα τουρισμού.

Η οδηγική άνεση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με το προαιρετικό σύστημα ανάρτησης Showa Electronically Equipped Ride Adjustment

crf1100 adventure
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥ
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Εξοπλισμένη για κάθε προορισμό.

Ποιός είναι ο επόμενος προορισμός; Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Τα 24,8 λίτρα καυσίμου προσφέρουν αυτονομία άνω των 500 χιλιομέτρων και ο νέος ρυθμιζόμενος σε 5 θέσεις ανεμοθώρακας είναι πιο κοντός, για καλύτερη ορατότητακά ενώ προσφέρει την ίδια εξαιρετική προστασία. Και επειδή ποιος ξέρει πώς θα είναι ο καιρός αύριο - ή στην επόμενη γωνία - τα θερμαινόνενα γκριπ προστατεόυν πάντα τα χέρια σου απο το κρύο.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥ

Άμεση απόκριση και επιλογή DCT.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με μεγάλο φορτίο, χρειάζεσαι άμεση επιτάχυνση για προσπέραση. Κανένα πρόβλημα. Ο δυνατός δικύλινδρος κινητήρας προσφέρει αυξημένες τιμές ισχύος και ροπής από τις 2.500 στροφές μέχρι τον κόφτη. Επιπλέον η προηγμένη τεχνολογία οδήγησης, όπως HSTC, το Wheelie Control, τα 6 προφίλ λειτουργίας οδήγησης (τέσσερις προεπιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης και δύο προγράμματα USER τα οποία επιτρέπουν πλήρη εξατομίκευση) και επιπλέον το DCT έξι ταχυτήτων μεγιστοποιούν την ασφάλεια και την απόλαυση της διαδρομής.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Standard SHOWA ή SHOWA EERA™΄

Αν οδηγείτε εκτός δρόμου, με συνεπιβάτη ή χωρίς μπορείς αν επιλέξεις ανάμεσα σε δύο αναρτήσεις. Υψηλής ποιότητας, ρυθμιζόμενα ανεστραμμένα μπροστινά πιρούνια Showa 45mm και πίσω αμορτισέρ ή την προσθήκη Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (Showa EERA) για βέλτιστες ρυθμίσεις απόσβεσης όλη την ώρα. Είναι εύκολο; Πολύ! Οι ρυθμίσεις SOFT, MID, HARD και OFF ROAD καλύπτουν όλες τις συνθήκες εδάφους. Επιπλέον η επιλογή USER επιτρέπει εξατομικευμένη ρύθμιση απόσβεσης μπροστά και πίσω και 24 θέσεις προφόρτισης πίσω ελατηρίου.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για τέλειο έλεγχο.

Οταν είσαι στο δρόμο όλη την ημέρα πρέπει να βλέπεις κα να σε βλέπουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δύο νέοι προβολείς LED  προσφέρουν δυνατό φωτισμό και περιλαμβάνουν φώτα ημέρας Daytime Running Lights (DRL) που προσαρμόζονται αυτόματα στην ένταση του φωτισμού περιβάλλοντος, βελτιώνοντας την ασφάλεια ανεξαρτήτως συνθηκών. Για πρόσθετη ασφάλεια, φέρει φώτα στροφής τριών σταδίων που χρησιμοποιούν την ταχύτητα και τη γωνία κλίσης (έλεγχος μέσω IMU) για αυτόματη προσαρμογή της περιοχής που θα φωτιστεί όταν η μοτοσυκλέτα στρίβει. Τα προστατευτικά χεριών (χούφτες) περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Οι εμπρός και πίσω δείκτες πορείας (φλας) έχουν λειτουργία Emergency Stop Signal. Σε ένα ξαφνικό φρενάρισμα με ταχύτητα πάνω από 50 χλμ./ώρα, τα αλάρμ αναβοσβήνουν γρήγορα για να προειδοποιήσουν τους άλλους οδηγούς για το απότομο και δυνατό φρενάρισμα.

Rotate360 μοίρες

-ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-

Compare
Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Help me choose
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Επίλεξε την κατάλληλη μοτοσυκλέτα για εσένα
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Book a test ride
TEST RIDE
Κλείσε ένα test ride με την αγαπημένη σου HONDA
TEST RIDE
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διάλεξε το κατάστημα ή συνεργείο που σε εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Βρες το φυλλάδιο για το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σου
ΦΥΛΛΑΔΙΑ