Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

CRF1100L AFRICA TWIN: CRF

Η Africa Twin αναβαθμίστηκε. Εξακολουθεί να είναι η ευέλικτη μοτοσυκλέτα Adventure που ήταν πάντα – με απόδοση που φτάνει στο όρια – αλλά και με επιπλέον ροπή από τις χαμηλές στροφές. Ένας νέος ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας κάνει τις μέρες στο δρόμο πολύ πιο άνετες. Τα ελαστικά είναι πλέον tubeless για να επισκευάζονται πιο εύκολα. Και, η επιλογή Electronic Suspension του Africa Twin ES, με Showa-EERA™, ανοίγει έναν εντελώς νέο ορίζοντα περιπέτειας.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΠΛΑΙΣΙΟ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
DUAL CLUTSH TRANSMISSION (DCT)
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Απολαυστικός, εύχρηστος, ροπάτος κινητήρας

Η ροπή είναι αυτό που έχεις ανάγκη στο χώμα για ασφαλή περάσματα, ειδικά όταν έχεις συνοδηγό ή είσαι φορτωμένος με αποσκευές. Για το λόγο αυτό το νέο μοντέλο έχει σημαντική αύξηση στην απόδοση της ισχύος - και κυρίως της ροπής ( συν 7%)  – από τις χαμηλές έως και τις μεσαίες στροφές. Και, χάρη στον υψηλότερο λόγο συμπίεσης, τον νέο χρονισμό βαλβίδων και την ενημερωμένη εισαγωγή και εξαγωγή, δεν υπάρχει απώλεια ισχύος – 75 kW (101 hp) στο μέγιστο – με την ακριβή απόκριση και την αίσθηση του ελέγχου Throttle By Wire.

ΠΛΑΙΣΙΟ

Σχεδιασμένο να ξεπερνάει τα όρια

Η οδήγηση εκτός δρόμου είναι θέμα ισορροπίας. Αυτό ακριβώς κάνει αυτό το πλαίσιο.  Ένα ελαφρύ ατσάλινο πλαίσιο, το ψαλίδι αλουμινίου εμπνευσμένο από το CRF450R και το υποπλαίσιο παρέχουν τη σωστή ακαμψία και βελτιωμένη πρόσφυση. Η ανάρτηση Showa μεγάλης διαδρομής – διαδρομή 230 χιλ. μπροστά και 220 χιλ. πίσω – με ενημερωμένες ρυθμίσεις απορροφά τις ανωμαλίες του εδάφους, υπάρχει τεράστια απόσταση από το έδαφος 250 χιλ. για την απομάκρυνση των εμποδίων. Για ακριβή ρύθμιση, το πίσω αμορτισέρ, που λειτουργεί μέσω Pro-Link, είναι πλήρως ρυθμιζόμενο για απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς. Μια νέα έκδοση με ηλεκτρονικές αναρτήσεις είναι  πλέον διαθέσιμη.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για τέλειο έλεγχο.

Το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης προσφέρει 4 επίπεδα ισχύος και 3 επίπεδα φρένου κινητήρα. Υπάρχουν επτά επίπεδα ρύθμισης του HSTC, αλλά το ποσοστό παρέμβασης κάθε επιπέδου έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να συνάδει με τα δεδομένα που δέχεται σε πραγματικό χρόνο από την IMU. Το Honda Selecable Torque Control και το Wheelie Control μπορούν να απενεργοποιηθούν. Υπάρχουν τέσσερις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις προφίλ οδήγησης: TOUR, URBAN, GRAVEL και OFF-ROAD για την κάλυψη των περισσοτέρων οδηγικών συνθηκών και καταστάσεων και δύο ρυθμίσεις USER για εξατομίκευση από τον αναβάτη.

 

DUAL CLUTSH TRANSMISSION (DCT)

Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη

To προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο συμπλέκτη είναι εδώ για να σου μειώσει το στρές, αλλά και να αυξήσει την απόλαυση της οδήγησης.

Απλό και άμεσο, προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων στη Χειροκίνητη Επιλογή (MT) ή στο Αυτόματο (Automatic) D και S πρόγραμμα. Το σπορ πρόγραμμα S (με 3 επίπεδα) κρατά τις στροφές πιο ψηλά στην επιτάχυνση και κατεβάζει σχέση ταχύτερα από το D, για πιο σπορ οδήγηση. Η λειτουργία G βελτιώνει την ελκτική πρόσφυση του πίσω τροχού σε συνθήκες off-road. Η ανίχνευση της κλίσης του δρόμου προσαρμόζει τη λογική των αλλαγών ανάλογα με το ποσοστό της κλίσης.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟ DAKAR
FORGED THROUGH TOUGHNESS
Muted
CRF1100

CRF1100L Africa Twin ES

Καινούρια έκδοση με ηλεκτρονικές αναρτήσεις

Πατήσαμε το κουμπί αναβάθμισης. Το Africa Twin ES διαθέτει Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (Showa-EERA™), που σημαίνει βέλτιστες ρυθμίσεις απόσβεσης, σε όλη την διαδρομή. Για τις καθημερινές μετακινήσεις επέλεξε την ρύθμιση "Mid", για ταξίδια με συνοδηγό κα αποσκευές "Hard", για εύκολους ελιγμούς "Soft" και για ακριβή αντίδραση της ανάρτησης στο χώμα "Off-Road". Mπορείς να αλλάξεις την πλήρη προσαρμογή μόνο ακίνητος, αλλά μπορείς να κάνεις εναλλαγή μεταξύ των τρόπων λειτουργίας και να ρυθμίσεις την προφόρτιση του πίσω ελατηρίου ενώ οδηγείς. Το Africa Twin ES διαθέτει επίσης στον βασικό εξοπλισμό θερμαινόμενα γκριπ και υποδοχή ACC.

The Perfect Travel Partner

Maximum Power

75kW

Ground Clearance

250cc

Adjustable Seat Height

850mm

Kerb Weight

233kg

Honda Γνήσια Αξεσουάρ

Honda Motorcycles App

Κάνε την αγαπημένη σου Honda δική σου μέσω της εφαρμογής Honda Motorcycles Europe. Είναι εύκολο. Επίλεξε τη μοτοσυκλέτα στο χρώμα που επιθυμείς. Στη συνέχεια, δες πώς φαίνεται να βρίσκεται στο δικό σου χώρο μέσω της λειτουργίας AR. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος κατάλογος αξεσουάρ, ώστε να μπορείς να προσθέσεις τα αξεσουάρ της επιλογής σου. Δες την μοτοσυκλέτα όπως ακριβώς την φαντάζεσαι!

Rotate360 μοίρες

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ