Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

CRF1100L AFRICA TWIN ΑDVENTURE: Βαθιά επιθυμία για εξερεύνηση

Προσφέρει αυξημένη ροπή στις μεσαίες στροφές για ισχυρή επιτάχυνση κατά τις προσπεράσεις. Ο μπροστινός τροχός 19 ιντσών, με ελαστικό 110/80-19, το χαμηλότερο ύψος σέλας (835 -855 χιλ) και η ηλεκτρονική ανάρτηση Showa-EERA™ συνεργάζονται για να προσφέρουν άψογη συμπεριφορά στο δρόμο. Ιδιαίτερα χρήσιμα στα ταξίδια είναι το μεγάλο ρεζερβουάρ καυσίμου 24,8 λίτρων, το οποίο προσφέρει αυτονομία 509 χλμ, καθώς επίσης ο καινούριος σχεδιασμός fairing και ανεμοθώρακα, ο οποίος προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη προστασία από τον αέρα.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΑΝΕΣΗ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
DUAL CLUTSH TRANSMISSION (DCT)
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Απολαυστικός, εύχρηστος, ροπάτος κινητήρας

Δώσαμε στον υγρόψυκτο δικύλινδρο κινητήρα OHC 7% περισσότερη ροπή, με ισχυρότερη απόδοση από τις χαμηλές μέχρι και τις μεσσαίες στροφές. Η βελτίωση γίνεται αντιληπτή με το πρώτο στρίψιμο του γκαζιού.

Χάρη στον υψηλότερο λόγο συμπίεσης 10,5:1, τον νέο χρονισμό βαλβίδων και την ενημερωμένη εισαγωγή, υπάρχει η ίδια μέγιστη ισχύς 75 kW (101 hp) και μεγαλύτερη ισχύς στις μεσσαίες στροφές.

Το Throttle By Wire έχει ενημερωθεί για ακόμα πιο ακριβή έλεγχο και η βελτιωμένη νέα εξάτμιση προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και μια πιο πλούσια, πιο μυώδης νότα καθώς ανεβαίνουν οι στροφές.

ΑΝΕΣΗ

Σχεδιασμένο να ξεπερνάει τα όρια

Με 20 χιλιοστά μικρότερη διαδρομή, το μπροστινό και πίσω μέρος του Showa Electronically Equipped Ride Adjustment (Showa-EERA&trade) είναι πλέον στάνταρ που σημαίνει βέλτιστη απόσβεση σε όλη την διάρκεια της οδήγησης.

Για τις καθημερινές μετακινήσεις επέλεξε την ρύθμιση "Mid", για ταξίδια με συνοδηγό κα αποσκευές "Hard", για εύκολους ελιγμούς "Soft" και για ακριβή αντίδραση της ανάρτησης στο χώμα "Off-Road".

Mπορείς να αλλάξεις την πλήρη προσαρμογή μόνο ακίνητος, αλλά μπορείς να κάνεις εναλλαγή της λειτουργίας και να ρυθμίσεις την προφόρτιση του πίσω ελατηρίου ενώ οδηγείς.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Για τέλειο έλεγχο.

7-επιπέδων Honda Selectable Torque Control (HSTC) διαχειριζόμενο από την IMU για ομαλή παρέμβαση καθώς παρακολουθεί την πρόσφυση του πίσω τροχού.

Wheelie Control 3 επιπέδων, το οποίο ελέγχει την ανύψωηση του μπροστινού τροχού, ενώ το ABS ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου κατά το φρενάρισμα.

Υπάρχουν 4 προεπιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης "URBAN", "TOUR", "GRAVEL" και "OFF-ROAD", αλλά μπορείς να ρυθμίσεις επιπλέον 2 λειτουργίες "USER" και να προσαρμόσεις τα επίπεδα ισχύος κινητήρα, φρένου κινητήρα και HSTC σύμφωνα με τις προσωπικές σου προτιμήσεις.

DUAL CLUTSH TRANSMISSION (DCT)

Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη

To προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο συμπλέκτη είναι εδώ για να σου μειώσει το στρές, αλλά και να αυξήσει την απόλαυση της οδήγησης.

Απλό και άμεσο προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων στη Χειροκίνητη Επιλογή (MT) ή στο Αυτόματο (Automatic) D και S πρόγραμμα. Το σπορ πρόγραμμα S (με 3 επίπεδα) κρατά τις στροφές πιο ψηλά στην επιτάχυνση και κατεβάζει σχέση ταχύτερα από το D, για πιο σπορ οδήγηση. Η λειτουργία G βελτιώνει την ελκτική πρόσφυση του πίσω τροχού σε συνθήκες off-road. Η ανίχνευση της κλίσης του δρόμου προσαρμόζει τη λογική των αλλαγών ανάλογα με το ποσοστό της κλίσης.

CRF 1100L AFRICA TWIN
ΑDVENTURE SPORTS
Muted
africa crf1100 adventure sports

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

Ώρα για εξερεύνηση; Ο καλύτερος σύντροφος για κάθε ταξίδι και προορισμό.

Εξοπλίσαμε την Africa Twin Adventure Sports με πρακτικά χαρακτηριστικά που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις μακριά. Πολύ μακριά. Επίσης προσθέσαμε τεχνολογίες υποστήριξης για το ταξίδι σου. Όπως και η έκδοση Africa Twin, διαθέτει τέσσερα προκαθορισμένα riding modes και δύο user modes που παραμετροποιούνται από τον ίδιο το χρήστη, δυναμικό έλεγχο Inertial Measurement Unit (IMU), HSTC, Cornering ABS και Wheelie Control: μπορείς να τα διαχειρίζεσαι όλα μέσω της οθόνης αφής TFT.

'Oταν οδηγείς μία μοτοσυκλέτα όλη μέρα και για πολλές μέρες, οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν τη διαφορά.Το εμπρός φέριγνκ προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από τον αέρα, ενώ η ζελατίνα με ρυθμιζόμενο ύψος μειώνει την πίεση στο κράνος. Και για μεγαλύτερη ασφάλεια, οι νέοι διπλοί προβολείς LED φέρουν φώτα ημέρας DRL για αδιάλειπτη ορατότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης ενσωματώνουν Φώτα Στροφής (Cornering Lights) που ανάλογα με την ταχύτητα και τη γωνία κλίσης φωτίζουν αυτόματα τα τυφλά σημεία όταν στρίβεις. Θερμαινόμενα γκριπ διατηρούν τα χέρια σου ζεστά, ενώ το cruise control σε ξεκουράζει σε μεγάλες αποστάσεις. Επίσης υπάρχει μία θύρα φόρτισης ACC. Τέλος, τα tubeless ελαστικά διευκολύνουν τις επισκευές στην άκρη του δρόμου.

The Essence Of Adventure Touring

Ρυθμιζόμενο ύψος σέλας

835χιλ

Εμπρός τροχός

19inch

Αυτονομία

509χλμ

Βάρος

243kg

Honda Γνήσια Αξεσουάρ

Rotate360 μοίρες

Επιλέξτε ποιά σας ταιριάζει
CRF1100 ES
CRF1100 ADVENTURE ES

CRF1100 ES

CRF1100 ADVENTURE ES

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ