Disclaimer: Παρακάτω απεικονίζονται χρωματισμοί του 2024, αλλά και προηγούμενων ΜΥ
Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

X-ADV: 'Eκανε την αρχή. Έσπασε το καλούπι. Και έγινε πρωτοπόρος.

Συνδυάζοντας τις ικανότητες και τις επιδόσεις μιας μοτοσυκλέτας περιπέτειας, με την άνεση, την ευελιξία και την καθημερινή πρακτικότητα ενός scooter μεγάλου κυβισμού, είναι ένα δίτροχο SUV που αψηφά τους κανόνες. Ένα πολυτελές urban explorer, ικανό να προσφέρει οδηγικές συγκινήσεις σε μικρές και μεγάλες, αστικές και off-road διαδρομές και ανεξερεύνητα μονοπάτια, το X-ADV μετατρέπει την κάθε διαδρομή σε μία μοναδική εμπειρία. Τώρα, έχει βελτιωθεί σε όλα τα σημεία.

ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ OFF ROAD ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΑΒΑΤΗ
ΕΥΕΛΙΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ατέλιωτη περιπέτεια

Ένας κορυφαίος αστικός εξερευνητής, ικανός να μεταβεί από το τετράγωνο της πόλης, σε μονοπάτι εκτός δρόμου και πίσω. Το X-ADV μετατρέπει κάθε βόλτα σε μια μοναδική εμπειρία. Ένα σωληνωτό πλαίσιο από χάλυβα σε στυλ διαμαντιού, σε συνδυασμό με τη γεωμετρία του τιμονιού και την ανάρτηση μεγάλης διαδρομής, παρέχει ελαφρύ και ευέλικτο χειρισμό. Το επανασχεδιασμένο κάθισμα διευκολύνει την πρόσβαση στο έδαφος και το νέο πλαίσιο ενισχύει το στιβαρό στυλ που έχει φτιάξει το X-ADV.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σχεδιασμένο για να σε υποστηρίζει

Ο έλεγχος Throttle By Wire (TBW) και τέσσερις προεπιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης βελτιστοποιούν την απόδοση ανάλογα με τις συνθήκες και το έδαφος. Και το X-ADV είναι ευέλικτο καθώς έχεις την επιλογή να προσαρμόσεις πλήρως την ισχύ και τον χαρακτήρα του κινητήρα, καθώς και το χρονοδιάγραμμα αλλαγής ταχυτήτων μετάδοσης διπλού συμπλέκτη (DCT), τον έλεγχο ροπής επιλογής Honda (HSTC) και το επίπεδο ABS. Σε όλες τις προεπιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης δρόμου, το επίπεδο ABS είναι υψηλό εκτός της λειτουργίας GRAVEL που το επίπεδο ABS είναι χαμηλό, για αποτελεσματικό και σταθερό φρενάρισμα στο χώμα. Τα πίσω φλας διαθέτουν σήμα έκτακτης ανάγκης (ESS), το οποίο αναβοσβήνει στο απότομο φρενάρισμα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ OFF ROAD ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Για οποιοδήποτε τύπου εδάφους

Τα μπροστινά πιρούνια μακράς διαδρομής, τύπου φυσιγγίου 41 mm, Up Side Down (USD) προσαρμόζονται για προφόρτιση ελατηρίου και απόσβεση επαναφοράς. Παρέχουν εξαιρετική απορρόφηση των κραδασμών σε άσφαλτο ή τραχιά μονοπάτια, και σε όλες τις δύκολες επιφάνειες. Το ελαφρύ ψαλίδι αλουμινίου λειτουργεί με μονοσωλήνιο μονοσόκ διαιρούμενης πίεσης, ρυθμιζόμενο για προφόρτιση ελατηρίου για να παραμένει ευέλικτο όταν είναι φορτωμένο. Ο μπροστινός τροχός 17 ιντσών και ο πίσω 15 ιντσών χρησιμοποιούν ακτίνες από ανοξείδωτο χάλυβα, ανθεκτικές στη σκουριά και συμβάλλουν στην ικανότητα του X-ADV να απορροφά τους κραδασμούς σε οποιοδήποτε έδαφος.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΑΒΑΤΗ

Οθόνη TFT πολλαπλών λειτουργιών

Η έγχρωμη οθόνη TFT προσφέρει απόλυτο έλεγχο. Μπορείς να διαχειριστείς τις λειτουργίες οδήγησης γρήγορα και εύκολα, καθώς και να προσαρμόσεις τις πληροφορίες που εμφανίζονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

X-ADV
ON THE EDGE OF THE ROAD
Muted

Honda Γνήσια Αξεσουάρ

Honda Motorcycles App

Κάνε την αγαπημένη σου Honda δική σου μέσω της εφαρμογής Honda Motorcycles Europe. Είναι εύκολο. Επίλεξε τη μοτοσυκλέτα στο χρώμα που επιθυμείς. Στη συνέχεια, δες πώς φαίνεται να βρίσκεται στο δικό σου χώρο μέσω της λειτουργίας AR. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος κατάλογος αξεσουάρ, ώστε να μπορείς να προσθέσεις τα αξεσουάρ της επιλογής σου. Δες την μοτοσυκλέτα όπως ακριβώς την φαντάζεσαι!

Rotate360 μοίρες

Επιλέξτε ποιά σας ταιριάζει
STYLE PACK
ADVENTURE PACK

STYLE PACK

ADVENTURE PACK

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ