Adventure | X-ADV
Disclaimer: Παρακάτω απεικονίζονται χρωματισμοί του 2023, αλλά και προηγούμενων ΜΥ
Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
X-ADV
ON THE EDGE OF THE ROAD
Muted

X-ADV

Line
On the edge of the road
X-ADV
X-ADV

ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΦΗ

Το X-ADV μας έκανε την αρχή. Έσπασε το καλούπι. Και έγινε πρωτοπόρος.

Συνδυάζοντας τις ικανότητες και τις επιδόσεις μιας μοτοσυκλέτας περιπέτειας, με την άνεση, την ευελιξία και την καθημερινή πρακτικότητα ενός scooter μεγάλου κυβισμού, είναι ένα δίτροχο SUV που αψηφά τους κανόνες. Ένα πολυτελές urban explorer, ικανό να προσφέρει οδηγικές συγκινήσεις σε μικρές και μεγάλες, αστικές και off-road διαδρομές και ανεξερεύνητα μονοπάτια, το X-ADV μετατρέπει την κάθε διαδρομή σε μία μοναδική εμπειρία. Τώρα, έχει βελτιωθεί σε όλα τα σημεία.

X-ADV

ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Κάναμε το X-ADV ακόμα πιο ευέλικτο και ικανό να υποστηρίξει όλα τα σχέδιά σου.

Το πλαίσιο είναι ελαφρύτερο, η νέα σχεδίαση της σέλας επιτρέπει πιο εύκολη πρόσβαση στο έδαφος και η νέα εμφάνιση κάνει πιο επιβλητικό το μοναδικό στυλ του X-ADV. Επίσης προσφέρει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και μία θύρα φόρτισης USB-C. Οι διπλοί προβολείς υιοθετούν τεχνολογία DRL για εξαιρετική ορατότητα στο δρόμο, ενώ η έγχρωμη οθόνη TFT προσφέρει διαισθητικό έλεγχο. Επίσης, μπορείς τώρα να συνδεθείς με πολλές λειτουργίες του smartphone σου, όπως πλοήγηση, κλήσεις, μηνύματα και μουσική μέσω του νέου συστήματος Honda Smartphone Voice Control (που διατίθεται μόνο με συσκευές Android™). Επομένως, όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου, δεν θα στερηθείς ποτέ τη δυνατότητα της επικοινωνίας.

Για μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία, ανεβάσαμε το μέγιστο όριο περιστροφής και αυξήσαμε την ισχύ του δικύλινδρου κινητήρα των 745cc. Ηλεκτρονικά ελεγχόμενο γκάζι [Throttle By Wire (TBW)] και τέσσερα προκαθορισμένα riding modes βελτιστοποιούν τις επιδόσεις ανάλογα με τις συνθήκες και το είδος του εδάφους. Σε κάθε περίπτωση, το X-ADV είναι ευέλικτο - μπορείς να διαμορφώσεις, σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, την ισχύ και το χαρακτήρα του κινητήρα, όπως και το μοτίβο αλλαγών σχέσεων του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη - Dual Clutch Transmission (DCT), το Honda Selectable Torque Control (HSTC) και το επίπεδο παρέμβασης του ABS.

X-ADV

Άφησε την άσφαλτο, συνέχισε off-road

Αυτοκινητόδρομοι, αστικές μετακινήσεις και εκτός δρόμου εξορμήσεις. Ανεξαρτήτως εδάφους, οι δυνατότητες του X-ADV είναι απεριόριστες.

X-ADV
X-ADV

ΜΟΝΑΔΑ ΙΣΧΥΟΣ

Απολαυστικές επιδόσεις, εμπνευσμένη συμπεριφορά. Όπου κι αν ταξιδεύεις.

Ο δικύλινδρος κινητήρας είναι συμπαγής και ισχυρός. Επειδή το X-ADV σου αγαπά την περιπέτεια, το κάναμε ελαφρύτερο κατά 2 κιλά και αυξήσαμε την ισχύ του στα 43,1kW (58,6PS) με ροπή 69Nm, μέσω βελτιώσεων στην πολλαπλή εισαγωγής, στο χρονισμό των εκκεντροφόρων και στην εξαγωγή. Με το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο γκάζι (Throttle By Wire), τέσσερα προκαθορισμένα riding modes καλύπτουν τις περισσότερες οδηγικές συνθήκες και διαχειρίζονται την ισχύ και το φρένο του κινητήρα, το ABS και το Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη (Dual Clutch Transmission). Το Honda Selectable Torque Control προσφέρει καλύτερο έλεγχο σε 3 επίπεδα, και είναι προσαρμοζόμενο. Όλα τα riding modes επιλέγονται εύκολα μέσω της οθόνης TFT και του αριστερού γκριπ ενώ με το USER, μπορείς να εξατομικεύσεις πλήρως τις επιδόσεις του X-ADV σου. Το σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο τύπου διαμάντι είναι ολοκαίνουργιο. Είναι πιο στιβαρό, με τις ίδιες διαστάσεις, γεωμετρία τιμονιού και ανάρτηση με μακριά διαδρομή που παρέχει αξιόπιστη, ευέλικτη συμπεριφορά για να εμπνέει αυτοπεποίθηση σε όλες τις συνθήκες εδάφους. Οι δύο, ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες των εμπρός φρένων με τέσσερα έμβολα εγγυόνται άριστο φρενάρισμα. Σε όλα τα προκαθορισμένα riding modes για άσφαλτο το επίπεδο παρέμβασης του ABS είναι υψηλό. Όταν επιλέγεται το GRAVEL mode το επίπεδο παρέμβασης του ABS είναι χαμηλό για αποτελεσματικό και αξιόπιστο φρενάρισμα σε εδάφη με ασταθή επιφάνεια.

X-ADV X-ADV
X-ADV
X-ADV

-ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-

Compare
Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Help me choose
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Επίλεξε την κατάλληλη μοτοσυκλέτα για εσένα
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Book a test ride
TEST RIDE
Κλείσε ένα test ride με την αγαπημένη σου HONDA
TEST RIDE
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διάλεξε το κατάστημα ή συνεργείο που σε εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Βρες το φυλλάδιο για το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σου
ΦΥΛΛΑΔΙΑ