Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

ADV 350: ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΑΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛ

Το ADV350 ξεχωρίζει από το πλήθος. Η στιβαρή σχεδίασή του έχει την περιπέτεια στο αίμα του, χάρη στο ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, το ανεστραμμένο πιρούνι και το HSTC για βέλτιστη διαχείριση της πρόσφυσης του πίσω τροχού. Ο επιπλέον εξοπλισμός της ρυθμιζόμενης ζελατίνας, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος και η λειτουργία του έξυπνου κλειδιού αναβαθμίζει το επίπεδο άνεσης και στην καθημερινότητα σου μέσα στην κίνηση της πόλης. Μοναδικό στυλ και προσωπικότητα!

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ
ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΣΠΟΡ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ

Μέσα στην πόλη, αλλά και έξω απο αυτή.

Χρησιμοποιήσαμε την πλέον προηγμένη τεχνολογία μεγάλων σκούτερ που διαθέτουμε, προσθέσαμε μια μεγάλη ποσότητα DNA περιπέτειας από το πρωτοποριακό X-ADV και κατασκευάσαμε το καινούργιο ADV350.

Είναι πλήρως εξοπλισμένο, με δυνατό Enhanced Smart Power+ (eSP+), τετραβάλβιδος, SOHC κινητήρας και βάρος μόλις 183 κιλά, για να κάνεις αστικά ταξίδια αβίαστα. Έχει μεγάλη διαδρομή αναρτήσεων (125 χιλ. μπροστά και 130 χιλ πίσω), 140 χιλ. απόσταση από το έδαφος και ελαφριούς τροχούς με πέλμα τύπου block-pattern για υποδειγματική απόσβεση των ανωμαλιών και άνεση ακόμα και σε μη ασφαλτοστρωμένες διαδρομές.

Μπορείς να πας με άνεση και ασφάλεια, όπου σε βγάζει η ημέρα.

ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Μέγιστη άνεση για 2 επιβάτες και ρυθμιζόμενη ζελατίνα.

Ενώ το σκληρό στυλ περιπέτειας σηματοδοτεί το ADV350, δεν έχουμε ξεχάσει ότι τα μεγάλα σκούτερ πρέπει να είναι άνετα και πρακτικά.

Η όρθια θέση οδήγησης και το χαμηλό ύψος σέλας μόλις 780 χιλ. καθιστούν εύκολη την πρόσβαση στο έδαφος. Ο συνολικός αποθηκευτικός χώρος των 48 λίτρων κάτω από το κάθισμα χωράει άνετα δύο κράνη full-face και έχει επιπλεόν ένα ντουλαπάκι με υποδοχή USB Type-C για να φορτίζεις το κινητό σου.

Η ζελατίνα προσαρμόζεται εύκολα με ένα μηχανισμό ασφάλισης σε τέσσερα ύψη με συνολική διαδρομή 133 χιλ. Στην ψηλότερη θέση, η ροή αέρα περνά ελεγχόμενα γύρω από τους ώμους του αναβάτη μειώνοντας την κόπωση σε μεγάλα ταξίδια με υψηλότερες ταχύτητες. Σε περιβάλλον πόλης, όπου ο δροσερός αέρας όπως και η απρόσκοπτη ορατότητα είναι κάτι που εκτιμούν οι αναβάτες, η χαμηλότερη θέση είναι ιδανική.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ιδανικός σύντροφός μετά από μια κουραστική ημέρα.

Έτοιμος να φύγεις; Απλά βάλε το Smart Key στην τσέπη σου και οδήγησε. Το Smart Key ελέγχει τη λειτουργία του κεντρικού διακόπτη και το κλείδωμα τη σέλας χωρίς να χρειάζεται να βγει από την τσέπη του οδηγού, ενώ κλειδώνει αυτόματα το ADV350 όταν απομακρύνεται. Επίσης ελέγχει το προαιρετικό Smart top box 50L. Ένα μπουτόν ενεργοποιεί τα φλας για εύκολο εντοπισμό.

Όλα τα φώτα είναι τεχνολογίας LED, το σύστημα ESS (Emergency Stop Signals), προειδοποιεί τους χρήστες του δρόμου για τα απότομα φρεναρίσματα και τέλος ο LCD πίνακας οργάνων παρέχει εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός για να μπορεί να συγκεντρώνεται στον δρόμο.

ΣΠΟΡ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Με την αυτοπεποίθηση του Honda Selectable Torque Control.

Ο τετραβάλβιδος Enhanced Smart Power+ (eSP+), SOHC κινητήρας χωρητικότητας 330cc του ADV350 πετυχαίνει υψηλή απόδοση ισχύος, για χρήση εντός και εκτός πόλης, χάρη στην υιοθέτηση τεχνολογίας χαμηλών τριβών. Η μέγιστη ισχύς των 29,2 PS (21,5kW) που αποδίδεται στις 7.500 σαλ. συνδυάζεται με τη μέγιστη ροπή των 31,5Nm στις 5.250 σαλ.

Ο κινητήρας του ADV350 διαθέτει επίσης Honda Selectable Torque Control (HSTC) δύο επιπέδων. Το σύστημα ανιχνεύει την οποιαδήποτε διαφορά ταχύτητας μεταξύ εμπρός και πίσω τροχού, υπολογίζει το βαθμό ολίσθησης και ελέγχει τη ροπή του κινητήρα μέσω του συστήματος ψεκασμού καυσίμου για ανάκτηση της πρόσφυσης στον πίσω τροχό. Το HSTC ενεργοποιείται και απενεργοποιείται από ένα διακόπτη στο αριστερό γκριπ. Η ένδειξη ‘ΤC’ στην ψηφιακή οθόνη αναβοσβήνει όταν το σύστημα διαχειρίζεται την πρόσφυση. Η κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 29,4km/l (WMTC mode), με το ρεζερβουάρ χωρητικότητας 11,7L να παρέχει δυνατότητα αυτονομίας έως και 340km.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ADVENTURE SPIRIT, URBAN STYLE
Muted
ADV350

Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ

Αυτοπεποίθηση. Αυτό σου δίνει το ADV350.

Συνδυάζει σπορ ισχύ κινητήρα και στιβαρό πλαίσιο με ομαλή λειτουργία κατάλληλο για όλα τα εδάφη. Μια ακατανίκητη επιθυμία για ένα scooter του οποίου την αναγκαιότητα δεν είχες μέχρι σήμερα συνειδητοποιήσει .Το Smart Key σε βοηθάει επίσης να το εντοπίσεις στο πλήθος, πατώντας ένα κουμπί που αναβοσβήνει τα φλας. Η μέρα σου μπορεί να σε πάει μέσα, γύρω και έξω από την πόλη, αλλά δεν σε πειράζει. Έχεις ένα ADV350. Μπορείς να πας παντού!

Honda Motorcycles App

Κάνε την αγαπημένη σου Honda δική σου μέσω της εφαρμογής Honda Motorcycles Europe. Είναι εύκολο. Επίλεξε τη μοτοσυκλέτα στο χρώμα που επιθυμείς. Στη συνέχεια, δες πώς φαίνεται να βρίσκεται στο δικό σου χώρο μέσω της λειτουργίας AR. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος κατάλογος αξεσουάρ, ώστε να μπορείς να προσθέσεις τα αξεσουάρ της επιλογής σου. Δες την μοτοσυκλέτα όπως ακριβώς την φαντάζεσαι!

Rotate360 μοίρες

Επιλέξτε ποιά σας ταιριάζει
ADV350
X-ADV

ADV350

X-ADV

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ