Scooter | PCX 125
Στην παρακάτω σελίδα απεικονίζονται χρώματα από παλιότερα MY.
Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
PCX 125
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Muted

PCX 125

Line
Η καλύτερη πλευρά της πόλης
PCX 125
PCX125

ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

Μελετήσαμε και βελτιώσαμε κάθε εξάρτημα του PCX125, και το ξαναφέραμε στο προσκήνιο πλήρως ανανεωμένο.

Έξυπνα μέτρα αισθητικής ανανέωσης αναδεικνύουν τις φουτουριστικές γραμμές και αυξάνουν τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Θύρα φόρτισης USB Type-C και λειτουργία Smart Key αναβαθμίζουν την άνεση. Ένας ολοκαίνουργος, υγρόψυκτος τετραβάλβιδος κινητήρας αποδίδει περισσότερη ισχύ - βελτιώνοντας την επιτάχυνση και την τελική ταχύτητα - σε συνδυασμό με εξαιρετική κατανάλωση. Επίσης διαθέτει Honda Selectable Torque Control (HSTC) για διατήρηση της πρόσφυσης στον πίσω τροχό, σε βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα. Αναβαθμισμένο πλαίσιο, φαρδύτερα ελαστικά, μεγαλύτερη διαδρομή πίσω ανάρτησης και σύστημα ABS προσφέρουν στον αναβάτη μια ομαλή και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμπειρία.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Είστε πολυάσχολοι και πρέπει να μετακινείστε συνεχώς. Το νέο PCX125 είναι η λύση για εσένα.

Πρώτα, ας εξηγήσουμε τη φιλοσοφία του για να βρούμε το στοιχείο που το έχει αναδείξει σε αγαπημένο scooter των Ευρωπαίων για πάνω από μία δεκαετία. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, η Προσωπική Άνεση (Personal Comfort) επιπέδου ‘X’ - PCX - επιτυγχάνεται με τη χαμηλή θέση οδήγησης, τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το σέλα που χωρά ένα κράνος full-face και τη συνολική κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι με τις καθυστερήσεις των μέσων συγκοινωνίας ή να χρησιμοποιείς την ακριβή λύση ενός ταξί - απλά πατάς το κουμπί της ανάφλεξης και έφυγες. Το λεπτό, σβέλτο PCX125 μπορεί να ελίσσεται άνετα στην κυκλοφορία της πόλης, ώστε να φτάνεις στον προορισμό σου έγκαιρα και με στυλ.

PCX125 PCX125
PCX125
PCX125

ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ

Ένα από τα δημοφιλέστερα scooter μας στην κατηγορία 125cc γίνεται ακόμα καλύτερο.

Το PCX125 είναι σχεδιασμένο για αστικές μετακινήσεις με στυλ. Η εκπληκτική του σχεδίαση ανέκαθεν μαγνήτιζε τα βλέμματα, και τώρα περισσότερο από ποτέ, πίσω από την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση υπάρχουν λεπτομέρειες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου στο έπακρο. Η λειτουργία του κεντρικού διακόπτη είναι υπόθεση του Smart Key - απλά έχεις το κλειδί στην τσέπη σου και ξεκίνησες. Το ίδιο κλειδί ελέγχει και το προαιρετικό Smart top box, το οποίο είναι ξεκλείδωτο όταν είσαι πάνω στο PCX125 και κλειδώνει αυτόματα όταν απομακρύνεσαι από αυτό.

PCX125

-ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-

Compare
Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Help me choose
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Επίλεξε την κατάλληλη μοτοσυκλέτα για εσένα
ΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ
Book a test ride
TEST RIDE
Κλείσε ένα test ride με την αγαπημένη σου HONDA
TEST RIDE
Dealers
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Διάλεξε το κατάστημα ή συνεργείο που σε εξυπηρετεί.
ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Brochure
ΦΥΛΛΑΔΙΑ
Βρες το φυλλάδιο για το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σου
ΦΥΛΛΑΔΙΑ