Στην παρακάτω σελίδα απεικονίζονται και χρώματα τα οποία δεν είναι πλεόν διαθέσιμα.
Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

PCX 125: Η καλύτερη πλευρά της πόλης

Το PCX125 τροφοδοτείται από έναν υγρόψυκτο κινητήρα 4V, παρέχοντας ομαλή επιτάχυνση και παράλληλα εκπληκτική οικονομία καυσίμου. Το έξυπνα ανανεωμένο στυλ χτυπά φουτουριστικές γραμμές, ενώ το φαρδύ μέγεθος ελαστικού, η πίσω ανάρτηση μεγάλης διαδρομής, το ABS και το HSTC της Honda εξασφαλίζουν ομαλή και σίγουρη οδήγηση. Το PCX125 έχει επίσης πρακτικότητα στο πλάι του με χώρο αποθήκευσης κάτω από το κάθισμα για ένα full-face κράνος.

Πλαίσιο
Σχεδιασμός
Τεχνολόγια
Κινητήρας
Πλαίσιο

Ελευθερία στον δρόμο

Είστε πολυάσχολοι και πρέπει να μετακινείστε συνεχώς. Το νέο PCX125 είναι η λύση για εσένα.
Πρώτα, ας εξηγήσουμε τη φιλοσοφία του για να βρούμε το στοιχείο που το έχει αναδείξει σε αγαπημένο scooter των Ευρωπαίων για πάνω από μία δεκαετία. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, η Προσωπική Άνεση (Personal Comfort) επιπέδου ‘X’ - PCX - επιτυγχάνεται με τη χαμηλή θέση οδήγησης, τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από το σέλα που χωρά ένα κράνος full-face και τη συνολική κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι με τις καθυστερήσεις των μέσων συγκοινωνίας ή να χρησιμοποιείς την ακριβή λύση ενός ταξί - απλά πατάς το κουμπί της ανάφλεξης και έφυγες. Το λεπτό, σβέλτο PCX125 μπορεί να ελίσσεται άνετα στην κυκλοφορία της πόλης, ώστε να φτάνεις στον προορισμό σου έγκαιρα και με στυλ.

Σχεδιασμός

Αστικές μετακινήσεις με στυλ

Η εκπληκτική του σχεδίαση ανέκαθεν μαγνήτιζε τα βλέμματα, και τώρα περισσότερο από ποτέ, πίσω από την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση υπάρχουν λεπτομέρειες που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου στο έπακρο. Η λειτουργία του κεντρικού διακόπτη είναι υπόθεση του Smart Key - απλά έχεις το κλειδί στην τσέπη σου και ξεκίνησες. Το ίδιο κλειδί ελέγχει και το προαιρετικό Smart top box, το οποίο είναι ξεκλείδωτο όταν είσαι πάνω στο PCX125 και κλειδώνει αυτόματα όταν απομακρύνεσαι από αυτό.

Τεχνολόγια

Αρμονία κινήσεων

Μελετήσαμε και βελτιώσαμε κάθε εξάρτημα του PCX125, και το ξαναφέραμε στο προσκήνιο πλήρως ανανεωμένο.
Έξυπνα μέτρα αισθητικής ανανέωσης αναδεικνύουν τις φουτουριστικές γραμμές και αυξάνουν τον αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Θύρα φόρτισης USB Type-C και λειτουργία Smart Key αναβαθμίζουν την άνεση. Ένας ολοκαίνουργος, υγρόψυκτος τετραβάλβιδος κινητήρας αποδίδει περισσότερη ισχύ - βελτιώνοντας την επιτάχυνση και την τελική ταχύτητα - σε συνδυασμό με εξαιρετική κατανάλωση. Επίσης διαθέτει Honda Selectable Torque Control (HSTC) για διατήρηση της πρόσφυσης στον πίσω τροχό, σε βρεγμένο ή στεγνό οδόστρωμα. Αναβαθμισμένο πλαίσιο, φαρδύτερα ελαστικά, μεγαλύτερη διαδρομή πίσω ανάρτησης και σύστημα ABS προσφέρουν στον αναβάτη μια ομαλή και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμπειρία.

Κινητήρας

Πιο δυνατό από ποτέ

Με τον νέο μονοκύλινδρο υγρόψυκτο, eSP+ SOHC, 4-χρονο 4-βάλβιδο κινητήρα, το PCX125 είναι πιο δυνατό από ποτέ!

PCX 125
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Muted

Honda Γνήσια Αξεσουάρ

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ