Στην παρακάτω σελίδα απεικονίζονται χρώματα και από παλιότερα MY.
Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

SH 150i: Στο επίκεντρο της προσοχής

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ

Αξιόπιστες επιδόσεις

Ο νέος, υγρόψυκτος κινητήρας 4V eSP+ του SH150i είναι ταχύτερος, οικονομικότερος και καθαρότερος από ποτέ. Για να διατηρήσουμε το κύρος του SH150i, το εξοπλίσαμε με έναν ανανεωμένο, υγρόψυκτο, 4-βάλβιδο, 4-χρονο κινητήρα eSP+ χωρητικότητας 157cc που αποδίδει ομαλά περισσότερη ισχύ (12,4kW/16,8PS στις 8,500 σαλ) και ροπή (14,9Nm στις 6,500 σαλ).

Επομένως οι επιταχύνσεις από στάση και εν κινήσει είναι ταχύτερες από του προηγούμενου SH150i, όπως και η τελική ταχύτητα. Όλα αυτά είναι χρήσιμα όταν προσπαθείς να ελιχθείς σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας. Οικονομικός και καθαρός κινητήρας. Σε ό,τι αφορά την κατανάλωση (χωρίς ενεργοποιημένο το Idling Stop) ο κινητήρας 4V eSP+ μπορεί να διανύσει 45,5χλμ/λίτρο.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Για εύκολες καθημερινές μετακινήσεις

Μπορείς να αποθηκεύσεις ένα full-face κράνος και άλλα μικροαντικείμενα. Μία ολοκαίνουργια οθόνη LCD παρουσιάζει τις απαραίτητες πληροφορίες με σαφήνεια και ακρίβεια, ενώ ο πλήρης φωτισμός LED σε κάνει ευδιάκριτο στο δρόμο και προσφέρει άριστη ορατότητα.
Απόλαυσε τα πλεονεκτήματα του Honda Smart Key μέσω του οποίου μπορείς να ελέγχεις τη λειτουργία του κεντρικού διακόπτη, την κλειδαριά της σέλας, την τάπα του ρεζερβουάρ και το κλείδωμα του τιμονιού, όλα μέσα από την τσέπη σου. Επίσης, προαιρετικά διατίθεται το Smart Top Box που κλειδώνει αυτόματα και ανοίγει απλά μέσω ενός μπουτόν στη σχάρα. Υπάρχει επίσης η επιλογή για ζελατίνα και χούφτες, ως πρόσθετη προστασία κατά τις χειμερινές μετακινήσεις σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ξεχώρισε από το πλήθος

Ζώντας στην πόλη, γνωρίζουμε τους γρήγορους ρυθμούς της. Ένας αγώνας για να τα προλάβεις όλα. Να καταφέρεις να διατηρήσεις το προβάδισμα. Και να το απολαύσεις ταυτόχρονα! Σε αυτό ακριβώς στοχεύει και η σχεδιαστική φιλοσοφία του ολοκαίνουργιου SH150i. Ξεχωρίζει από το πλήθος με το αεροδυναμικά σμιλεμένο, δυναμικό στυλ που συνδυάζεται με έναν ισχυρότερο, πιο αποδοτικό, 4-βάλβιδο, τετράχρονο κινητήρα eSP+ με HSTC.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αναβαθμισμένη ποιότητα κύλισης.

Προσεκτικά επανασχεδιασμένη γεωμετρία της πίσω ανάρτησης έχει βελτιώσει την ποιότητα κύλισης και άνεσης για εσένα και τον συνεπιβάτη σου. Οι καθημερινές σου μετακινήσεις σε δρόμους με κακοτεχνίες γίνονται με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

SH 150i
Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Muted

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ