Οι φωτογραφίες απεικονίζουν χρώματα και από παλιότερα ΥM
Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

VISION 110: Κινήσου στην πόλη με άνεση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

Η επιλογή ενός προσιτού scooter δεν είναι περίπλοκη υπόθεση.

Για να διευκολύνουμε τα πράγματα, σχεδιάσαμε το νέο Vision 110 ώστε να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι, και ακόμα περισσότερα. Η δυναμική, νέα σχεδίαση προβλέπει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και ένα φιλικό προς το χρήστη πίνακα οργάνων LCD. Αυξημένη πρακτικότητα προσφέρει επίσης το σύστημα Smart Key. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Πλήρως ανανεωμένο

Το Vision 110 είναι οικονομικό στη λειτουργία και γεμάτο από premium χαρακτηριστικά που καθιστούν πιο απολαυστική την οδηγική εμπειρία. Επίσης, αν και εκ πρώτης όψεως είναι απλό μέσο μεταφοράς, το Vision 110 εντυπωσιάζει με τον πολυχρηστικό χαρακτήρα του.

 

ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Βελτιωμένη ευελιξία

Το νέας γενιάς ατσάλινο πλαίσιο βελτιώνει την ευελιξία, ενώ ο νέος, ακόμα πιο αποδοτικός κινητήρας Smart Power (eSP) μειώνει τη συχνότητα ανεφοδιασμού. Το Vision 110 προσφέρει ποιότητα κατασκευής και στοιχεία εξοπλισμού που συναντάμε συνήθως σε ένα premium scooter, και μάλιστα σε τιμή που δύσκολα αγνοεί κάποιος.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Κινηθείτε άνετα στους δρόμους της πόλης

Αν θέλεις να μετακινείσαι γρήγορα από ένα σημείο της πόλης στο άλλο, αυτό το στιλάτο και προσιτό scooter είναι ιδανικό για εσένα. Ξέρει να ελίσσεται και να αποφεύγει την κυκλοφορία. Η ξεκούραστη θέση οδήγησης συνδυάζεται με βέλτιστη περιφερειακή ορατότητα και ένα επίπεδο, πρακτικό πάτωμα. 

Επιλέξτε ποιά σας ταιριάζει
Vision 110
Mode 125

Vision 110

Mode 125

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ