Test Ride
ArrowTEST RIDE
Brochure
ArrowΦΥΛΛΑΔΙΑ
Dealer
ArrowΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
Offers
ArrowΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Choose
ArrowΒΡΕΣ ΤΗ HONDA ΣΟΥ

SH 350i: Στο επίκεντρο της προσοχής

Eξέλιξη ενός θρύλου
Αξιόπιστες επιδόσεις
Πρακτικότητα
Σχεδιασμός
Eξέλιξη ενός θρύλου

Το κορυφαίο της γκάμας και ενσαρκώνει την ουσία του εμβλήματος SH

Το νέο SH350i είναι το κορυφαίο της γκάμας και ενσαρκώνει την ουσία του εμβλήματος SH – με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Είναι ισχυρότερο χάρη σε ένα μεγαλύτερο, υγρόψυκτο 4V κινητήρα, με ασυναγώνιστη επιτάχυνση - από στάση ή εν κινήσει - και αυξημένη τελική ταχύτητα κατά την οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο. Και ενώ το στυλ SH ήταν ανέκαθεν ένα μίγμα ελκυστικής εμφάνισης και λειτουργικότητας, το SH350i γίνεται ακόμα πιο επιθυμητό, συνδυάζοντας τη φινέτσα, την αίσθηση πολυτέλειας και την τεχνολογική υπεροχή. Με το ανανεωμένο πλαίσιο παραμένει ευκολοδήγητο, ένα χαρακτηριστικό που αποτελεί σήμα κατατεθέν της οικογένειας SH, ενώ λεπτομέρειες όπως η θύρα φόρτισης USB και το Smart Key αναβαθμίζουν την καθημερινή πρακτικότητα.

Αξιόπιστες επιδόσεις

Με διαχρονικό στυλ

Τα SH scooter μας είναι πρότυπα στον κόσμο των δύο τροχών και αντανακλούν την προσπάθεια δεκαετιών να προσφέρουμε πρακτικές και άνετες μετακινήσεις σε χιλιάδες ιδιοκτήτες σε όλη την Ευρώπη.
Ο ποιοτικός χαρακτήρας και οι κορυφαίες επιδόσεις τους βασίζονται σε αξιόπιστους και ισχυρούς κινητήρες, στο πρακτικό επίπεδο πάτωμα και στη σταθερότητα που προσφέρουν οι μεγάλοι τροχοί διαμέτρου 16 ιντσών. Και όλα περικλείονται από το διαχρονικό, συμπαγές και αναγνωρίσιμο στυλ SH.

Πρακτικότητα

Στις καθημερινές σου μετακινήσεις

Το Smart Key αναβαθμίζει το επίπεδο άνεσης, καθώς έχοντάς το απλά στην τσέπη του, ο αναβάτης ελέγχει τη λειτουργία του κεντρικού διακόπτη, την κλειδαριά της σέλας και του προαιρετικού Smart top box. Υπάρχει χώρος για ένα full-face κράνος κάτω από την άνετη σέλα, αλλά και μία πρακτική θύρα USB Type-C για να φορτίζετε τις συσκευές σας. Το σύστημα φωτισμού, συμπεριλαμβανομένων και των φλας, έχει επανασχεδιαστεί με αποδοτικές λυχνίες LED. Η ελκυστική, νέα οθόνη LCD προβάλλει με ευκρίνεια χρήσιμες πληροφορίες ώστε να φτάνετε με ασφάλεια στον προορισμό σου.

Σχεδιασμός

Κομψό και προηγμένο

Τρεις λέξεις που συνοψίζουν το χαρακτήρα του SH350i.
Το κομψό, λεπτό, πλήρως ανανεωμένο σώμα του scooter αγκαλιάζει το επανασχεδιασμένο σωληνωτό πλαίσιο και υποστηρίζει το εύχρηστο και πρακτικό επίπεδο πάτωμα, σήμα κατατεθέν της οικογένειας SH. Η θέση οδήγησης είναι άνετη, όρθια και ξεκούραστη, αλλά και κατάλληλη για όλους τους σωματότυπους αναβατών. Το SH350i σε βοηθά να οδηγείς έξυπνα με τον ανανεωμένο κινητήρα του, μέσα στην πόλη, εκτός πόλης, αλλά και να ταξιδεύεις ταχύτερα στον ανοιχτό δρόμο. Στοχευμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες υπάρχουν παντού και συνδυάζονται ώστε να διευκολύνουν την καθημερινότητά σου.

SH 350i
ALL LIGHTS ON YOU
Muted

Honda Motorcycles App

Κάνε την αγαπημένη σου Honda δική σου μέσω της εφαρμογής Honda Motorcycles Europe. Είναι εύκολο. Επίλεξε τη μοτοσυκλέτα στο χρώμα που επιθυμείς. Στη συνέχεια, δες πώς φαίνεται να βρίσκεται στο δικό σου χώρο μέσω της λειτουργίας AR. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος κατάλογος αξεσουάρ, ώστε να μπορείς να προσθέσεις τα αξεσουάρ της επιλογής σου. Δες την μοτοσυκλέτα όπως ακριβώς την φαντάζεσαι!

Rotate360 μοίρες

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Lines

Όπως όλοι μας η κάθε μοτοσυκλέτα έχει τη δική της προσωπικότητα. Ποιά είναι λοιπόν αυτή που σου ταιριάζει;

ArrowΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ